Mindfulness pocketboek

kleine oefeningen voor meer ontspanning en rust in je leven

Prijs € 17,99

Uitverkocht

Gill Hasson

Paperback | Oktober 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Heb je het gevoel dat het leven aan je voorbij raast? En kost het moeite om het bij te houden? Lukt het je niet om je deadlines te halen, 's avonds in slaap te vallen, of ontspannen en zelfverzekerd te zijn? Dan is het tijd om 'in het hier en nu' te gaan leven. Mindfulness helpt je daarbij. Door mindful te zijn ontwikkel je een frisse blik, verminder je stress en krijg je meer plezier in je leven. Het Mindfulness pocketboek bevat meer dan 100 korte oefeningen om in uiteenlopende situaties kalm en in balans te blijven. Gill Hasson helpt je om stap voor stap je negatieve denkpatronen te doorbreken, je bewustzijn en inzicht te vergroten en meer controle te krijgen. Leer hier en nu op jezelf vertrouwen en bereik meer, zowel persoonlijk als op je werk. * Een handig boekje om overal naartoe mee te nemen en te gebruiken. * Geen ingewikkelde of mystieke technieken of theorie, maar makkelijk en snel toepasbare tips voor elke situatie. * Meer dan 20.000 exemplaren verkocht van de Amerikaanse versie. Gill Hasson is docent aan de Universiteit van Sussex en geeft trainingen. Als freelance journalist schrijft ze artikelen over persoonlijke ontwikkeling en relaties. Haar drijfveer is de overtuiging dat mensen hun manier van denken over het leven, anderen en henzelf positief kunnen veranderen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gill Hasson
Uitgever
Anderz
ISBN
9789462960237
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

Heb je het gevoel dat het leven aan je voorbij raast? En kost het moeite om het bij te houden? Lukt het je niet om je deadlines te halen, 's avonds in slaap te vallen, of ontspannen en zelfverzekerd te zijn? Dan is het tijd om 'in het hier en nu' te gaan leven. Mindfulness helpt je daarbij. Door mindful te zijn ontwikkel je een frisse blik, verminder je stress en krijg je meer plezier in je leven.



Het Mindfulness pocketboek bevat meer dan 100 korte oefeningen om in uiteenlopende situaties kalm en in balans te blijven. Gill Hasson helpt je om stap voor stap je negatieve denkpatronen te doorbreken, je bewustzijn en inzicht te vergroten en meer controle te krijgen. Leer hier en nu op jezelf vertrouwen en bereik meer, zowel persoonlijk als op je werk.



* Een handig boekje om overal naartoe mee te nemen en te gebruiken.

* Geen ingewikkelde of mystieke technieken of theorie, maar makkelijk en snel toepasbare tips voor elke situatie.

* Meer dan 20.000 exemplaren verkocht van de Amerikaanse versie.



Gill Hasson is docent aan de Universiteit van Sussex en geeft trainingen. Als freelance journalist schrijft ze artikelen over persoonlijke ontwikkeling en relaties. Haar drijfveer is de overtuiging dat mensen hun manier van denken over het leven, anderen en henzelf positief kunnen veranderen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gill Hasson
Uitgever
Anderz
ISBN
9789462960237
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99