Mindfulness op het werk

flexibel omgaan met uitdagingen op de werkvloer

Prijs € 18,00

Niet beschikbaar

Pieternel Dijkstra

Paperback | Maart 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Mindfulness is erg populair. En dat is niet voor niets: in onze hectische wereld snakken we naar rust, naar bezinning, naar tijd om even pas op de plaats te maken. We staan voortdurend in de 'doe-stand' en maar heel zelden in de 'zijn-stand'. Op het werk geldt dat nog sterker dan thuis. Daarom schreef Pieternel Dijkstra, psycholoog en o.a. bekend van Psychologie Magazine, het boek Mindfulness op het werk.Onnodig te zeggen dat werknemers, en de organisaties die ze vormen, meer dan ooit tevoren voor grote uitdagingen staan. De omgeving verandert snel, en veruit de meeste mensen willen die veranderingen blijven volgen. Nieuwe technologie onder de knie krijgen, de innovatie en reorganisatie omarmen. En ook privé moeten ze van alles van zichzelf: een goede partner zijn, een leuke ouder, die studie doen en een spannend sociaal leven leiden.Hoe graag je ook wil en hoeveel energie je ook hebt, soms is het te veel. Soms hol je achter jezelf aan en vraag je je af of je nog leeft of juist geleefd wordt. Dan is het tijd voor even een pas op de plaats. En weer terug naar het hier en nu. Zijn in plaats van doen. Bewust ervaren dat je leeft. En daarvan genieten.Mindfulness is een zeer effectieve methode om dit te bereiken. Je gaat gewoonte- en reactiepatronen (automatische piloot) herkennen en leert hier beter mee om te gaan. Zo zul je je minder 'geleefd' voelen en kun je meer genieten van het moment. De rust die dat oplevert, verhoogt de kwaliteit van je leven en je werk enorm.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Pieternel Dijkstra
Uitgever
Uitgeverij Thema
ISBN
9789058719744
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
110

Beschrijving

Mindfulness is erg populair. En dat is niet voor niets: in onze hectische wereld snakken we naar rust, naar bezinning, naar tijd om even pas op de plaats te maken. We staan voortdurend in de 'doe-stand' en maar heel zelden in de 'zijn-stand'. Op het werk geldt dat nog sterker dan thuis. Daarom schreef Pieternel Dijkstra, psycholoog en o.a. bekend van Psychologie Magazine, het boek Mindfulness op het werk.

Onnodig te zeggen dat werknemers, en de organisaties die ze vormen, meer dan ooit tevoren voor grote uitdagingen staan. De omgeving verandert snel, en veruit de meeste mensen willen die veranderingen blijven volgen. Nieuwe technologie onder de knie krijgen, de innovatie en reorganisatie omarmen. En ook privé moeten ze van alles van zichzelf: een goede partner zijn, een leuke ouder, die studie doen en een spannend sociaal leven leiden.

Hoe graag je ook wil en hoeveel energie je ook hebt, soms is het te veel. Soms hol je achter jezelf aan en vraag je je af of je nog leeft of juist geleefd wordt. Dan is het tijd voor even een pas op de plaats. En weer terug naar het hier en nu. Zijn in plaats van doen. Bewust ervaren dat je leeft. En daarvan genieten.

Mindfulness is een zeer effectieve methode om dit te bereiken. Je gaat gewoonte- en reactiepatronen (automatische piloot) herkennen en leert hier beter mee om te gaan. Zo zul je je minder 'geleefd' voelen en kun je meer genieten van het moment. De rust die dat oplevert, verhoogt de kwaliteit van je leven en je werk enorm.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Pieternel Dijkstra
Uitgever
Uitgeverij Thema
ISBN
9789058719744
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
110

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99