Mindfulness

een praktische gids om rust te vinden in een hectische wereld

Prijs € 22,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Mark Williams, Danny Penman

Paperback | November 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit boek legt uit hoe gedachten en gevoelens werken en hoe mindfulness daar een gunstige invloed op kan hebben. Met hulp van een reeks eenvoudige oefeningen die je gemakkelijk kunt inpassen in je dagelijks leven, leer je hoe je jezelf stap voor stap kunt bevrijden van angst, stress, somberheid en vermoeidheid. Het programma is gebaseerd op Mindfulness-Based Cognitive Therapy (MBCT), waarvan de werkzaamheid wetenschappelijk bewezen is.Iedereen maakt in zijn leven moeilijke perioden mee, en het is naïef en onjuist om te denken dat je die kunt voorkomen. Maar het is wel mogelijk om een alternatief te ervaren voor de onophoudelijke strijd waarmee een groot deel van ons hectische alledaagse leven doortrokken is. Dit boek vertelt hoe je innerlijke rust en voldoening kunt vinden.Mark Williams is hoogleraar klinische psychologie aan Oxford University en een internationale autoriteit op het gebied van wetenschappelijk onderzoek naar mindfulness. Hij ontwikkelde samen met collega's Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT), waarmee hij mindfulness introduceerde in de cognitieve therapie. Williams is co-auteur van de bestseller Mindfulness en bevrijding van depressie.Danny Penman is journalist voor de Daily Mail. Eerder werkte hij voor The Independent en de BBC.Met een voorwoord van Jon Kabat-Zinn.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Mark Williams, Danny Penman
Uitgever
Nieuwezijds b.v., Uitgeverij
ISBN
9789057123412
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Dit boek legt uit hoe gedachten en gevoelens werken en hoe mindfulness daar een gunstige invloed op kan hebben. Met hulp van een reeks eenvoudige oefeningen die je gemakkelijk kunt inpassen in je dagelijks leven, leer je hoe je jezelf stap voor stap kunt bevrijden van angst, stress, somberheid en vermoeidheid. Het programma is gebaseerd op Mindfulness-Based Cognitive Therapy (MBCT), waarvan de werkzaamheid wetenschappelijk bewezen is.

Iedereen maakt in zijn leven moeilijke perioden mee, en het is naïef en onjuist om te denken dat je die kunt voorkomen. Maar het is wel mogelijk om een alternatief te ervaren voor de onophoudelijke strijd waarmee een groot deel van ons hectische alledaagse leven doortrokken is. Dit boek vertelt hoe je innerlijke rust en voldoening kunt vinden.

Mark Williams is hoogleraar klinische psychologie aan Oxford University en een internationale autoriteit op het gebied van wetenschappelijk onderzoek naar mindfulness. Hij ontwikkelde samen met collega's Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT), waarmee hij mindfulness introduceerde in de cognitieve therapie. Williams is co-auteur van de bestseller Mindfulness en bevrijding van depressie.

Danny Penman is journalist voor de Daily Mail. Eerder werkte hij voor The Independent en de BBC.

Met een voorwoord van Jon Kabat-Zinn.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Mark Williams, Danny Penman
Uitgever
Nieuwezijds b.v., Uitgeverij
ISBN
9789057123412
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99