Mindful wandelen

Oefeningen en meditaties om je lichaam en geest tot rust te brengen

Prijs € 16,95

Uitverkocht

Celine Touati

Paperback | Oktober 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wandelen is zonder twijfel de natuurlijkste sportieve activiteit en is voor iedereen toegankelijk. Regelmatig wandelingen maken is goed voor de lichamelijke gezondheid, maar kan ook heel gezond zijn voor de geest. Je aandacht op het nu richten, je hoofd leegmaken, je gevoelens onder controle krijgen... Door te wandelen kun je je focus opnieuw vinden, terwijl je je heel bewust blijft van wat je doet en waar je bent. In dit boek brengt Céline Touati haar ervaringen in de natuurgeneeskunde, relaxatietherapie en meditatie samen en nodigt ze je uit om nieuwe wegen te bewandelen op je innerlijke reis. Door middel van praktische informatie en geleide meditaties biedt ze je hulpmiddelen aan om anders te leren wandelen:- inzicht in verschillende soorten wandelingen;- ademhalingstechnieken aangepast aan de situatie;- beheersing van je emoties met behulp van meditatie;- ontplooiing van je zintuigen, terwijl je naar je lichaam blijft luisteren.Profiteer van dagelijkse wandelingen, zondagse wandeltochten, een langeafstandswandeling of simpelweg rustige momenten om bewust te wandelen met aandacht voor zowel je omgeving als voor jezelf.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Celine Touati
Uitgever
Centrale Uitgeverij Deltas
ISBN
9789044752373
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Beschrijving

Wandelen is zonder twijfel de natuurlijkste sportieve activiteit en is voor iedereen toegankelijk. Regelmatig wandelingen maken is goed voor de lichamelijke gezondheid, maar kan ook heel gezond zijn voor de geest. Je aandacht op het nu richten, je hoofd leegmaken, je gevoelens onder controle krijgen... Door te wandelen kun je je focus opnieuw vinden, terwijl je je heel bewust blijft van wat je doet en waar je bent.
In dit boek brengt Céline Touati haar ervaringen in de natuurgeneeskunde, relaxatietherapie en meditatie samen en nodigt ze je uit om nieuwe wegen te bewandelen op je innerlijke reis. Door middel van praktische informatie en geleide meditaties biedt ze je hulpmiddelen aan om anders te leren wandelen:

- inzicht in verschillende soorten wandelingen;
- ademhalingstechnieken aangepast aan de situatie;
- beheersing van je emoties met behulp van meditatie;
- ontplooiing van je zintuigen, terwijl je naar je lichaam blijft luisteren.

Profiteer van dagelijkse wandelingen, zondagse wandeltochten, een langeafstandswandeling of simpelweg rustige momenten om bewust te wandelen met aandacht voor zowel je omgeving als voor jezelf.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Celine Touati
Uitgever
Centrale Uitgeverij Deltas
ISBN
9789044752373
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99