Mindful in de natuur

Het creatieve mindfulness werkboek met 60 oefeningen voor buiten

Prijs € 16,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

The Mindfulness Project

Paperback | Maart 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

60 x mindful in de natuur Na het succes van Ik ben hier nu komt The Mindfulness Project met Mindful in de natuur. Waar het in Ik ben hier nu vooral ging om mindful momenten te creëren en te mediteren, gaat Mindful in de natuur vooral om het halen van meer natuur in je leven. Of je nu in de drukke stad woont of in het coulisselandschap van de Achterhoek. Het kan overal. Adem in, adem uit, ga op pad en ontspan. Met dit boek ga je stress tegen en creëer je nieuwsgierigheid. Met de zestig laagdrempelige en speelse oefeningen wordt je op weg geholpen om meer aandacht te schenken aan het alledaagse in de natuur, op een creatieve manier. Met handige tips en tools tussendoor. Door Mindful in de natuur vind je iedere dag een mindful moment, door middel van die leuke en inspirerende opdrachten. Een boekje dat je zelf, of je gezin, heerlijk kan invullen en kunt bewaren. Zodat je er later nog eens in kunt terugkijken om nog eens te zien hoe je die natuur wat meer in je leven kunt krijgen, óf om gewoon door te bladeren. Maar het is ook een mooi boek om cadeau te geven. The Mindfulness Project is opgericht door de auteurs Alexandra Frey en Autumn Totton. Deze organisatie maakt zich sterk voor een laagdrempelige mindfulness in Londen en het verspreiden van een mindful leefstijl. Daarnaast geven ze seminars en online-cursussen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
The Mindfulness Project
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000361113
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

60 x mindful in de natuur

Na het succes van Ik ben hier nu komt The Mindfulness Project met Mindful in de natuur. Waar het in Ik ben hier nu vooral ging om mindful momenten te creëren en te mediteren, gaat Mindful in de natuur vooral om het halen van meer natuur in je leven. Of je nu in de drukke stad woont of in het coulisselandschap van de Achterhoek. Het kan overal.

Adem in, adem uit, ga op pad en ontspan. Met dit boek ga je stress tegen en creëer je nieuwsgierigheid. Met de zestig laagdrempelige en speelse oefeningen wordt je op weg geholpen om meer aandacht te schenken aan het alledaagse in de natuur, op een creatieve manier. Met handige tips en tools tussendoor. Door Mindful in de natuur vind je iedere dag een mindful moment, door middel van die leuke en inspirerende opdrachten. Een boekje dat je zelf, of je gezin, heerlijk kan invullen en kunt bewaren. Zodat je er later nog eens in kunt terugkijken om nog eens te zien hoe je die natuur wat meer in je leven kunt krijgen, óf om gewoon door te bladeren. Maar het is ook een mooi boek om cadeau te geven.

The Mindfulness Project is opgericht door de auteurs Alexandra Frey en Autumn Totton. Deze organisatie maakt zich sterk voor een laagdrempelige mindfulness in Londen en het verspreiden van een mindful leefstijl. Daarnaast geven ze seminars en online-cursussen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
The Mindfulness Project
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000361113
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99