Mind en bodywerkboek tegen stress

voor een stressvrij leven

Prijs € 17,99

Uitverkocht

Stanley H. Block, Carolyn Bryant Block

Paperback | September 2013 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Ben je altijd gestrest, gespannen of onrustig? Je bent niet de enige! Chronische stress is voor veel mensen een probleem en de laatste jaren is dat probleem groter en groter geworden. Stress heeft vaak angst, depressie en zelfs lichamelijke klachten en pijn tot gevolg. Stress beïnvloedt je leven en voorkomt dat je paraat bent voor nieuwe situaties en dat je die met een relaxte geest en lichaam aan kan. Het goede nieuws is dat er veel onderzoek wordt gedaan naar nieuwe manieren om stress effectief te behandelen. Een brug slaan tussen geest en lichaam, mind-body bridging, is een van deze nieuwe methoden. Dit systeem is makkelijk in gebruik en helpt je al binnen drie weken de stress drastisch te verminderen. Dit werkboek helpt je los te breken van de emotionele en lichamelijke effecten van constante stress en zorgen. Met de klinisch bewezen mind-body bridging-oefeningen leer je de gebruikelijke reactie van je brein op stress te veranderen. Door snelwerkende mindfulnessvaardigheden leer je om stress in het moment op te lossen, zodat je lichaam en geest relaxen en op hun best functioneren. Het eenvoudige, op ervaring gebaseerde, doe-het-zelf-programma zal je helpen bij het ontwikkelen van effectieve instrumenten voor een minder stressvol leven. *Wees niet meer overweldigd door stress en start met genieten van je leven *Voel de spanning in je lichaam en laat hem wegvloeien *Verminder angst, depressie, te veel eten en slapeloosheid die door stress wordt veroorzaakt *Ontwikkel persoonlijke, krachtige crisismanagementinstrumenten met de mind-body bridging-oefeningen

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Stanley H. Block, Carolyn Bryant Block
Uitgever
Inspiread
ISBN
9789045314815
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

Ben je altijd gestrest, gespannen of onrustig? Je bent niet de enige! Chronische stress is voor veel mensen een probleem en de laatste jaren is dat probleem groter en groter geworden. Stress heeft vaak angst, depressie en zelfs lichamelijke klachten en pijn tot gevolg. Stress beïnvloedt je leven en voorkomt dat je paraat bent voor nieuwe situaties en dat je die met een relaxte geest en lichaam aan kan.


Het goede nieuws is dat er veel onderzoek wordt gedaan naar nieuwe manieren om stress effectief te behandelen. Een brug slaan tussen geest en lichaam, mind-body bridging, is een van deze nieuwe methoden. Dit systeem is makkelijk in gebruik en helpt je al binnen drie weken de stress drastisch te verminderen. Dit werkboek helpt je los te breken van de emotionele en lichamelijke effecten van constante stress en zorgen. Met de klinisch bewezen mind-body bridging-oefeningen leer je de gebruikelijke reactie van je brein op stress te veranderen. Door snelwerkende mindfulnessvaardigheden leer je om stress in het moment op te lossen, zodat je lichaam en geest relaxen en op hun best functioneren. Het eenvoudige, op ervaring gebaseerde, doe-het-zelf-programma zal je helpen bij het ontwikkelen van effectieve instrumenten voor een minder stressvol leven.
*Wees niet meer overweldigd door stress en start met genieten van je leven
*Voel de spanning in je lichaam en laat hem wegvloeien
*Verminder angst, depressie, te veel eten en slapeloosheid die door stress wordt veroorzaakt
*Ontwikkel persoonlijke, krachtige crisismanagementinstrumenten met de mind-body bridging-oefeningen

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Stanley H. Block, Carolyn Bryant Block
Uitgever
Inspiread
ISBN
9789045314815
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99