Milao Basiscursus Nieuw Grieks

basiscursus Nieuwgrieks

Prijs € 24,95

Niet beschikbaar

Dafni Alverti, Despina Moisiadou

Paperback | April 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Griekenland heeft op veel Nederlanders een grote aantrekkingskracht. De rijke historie, mooie natuur en het zonnige klimaat maken het tot een geliefd vakantieland. Maar je verstaanbaar maken in het Grieks, dat vinden veel mensen nog een hele opgave.Met de cursus Milào wordt deze opgave een stuk gemakkelijker, én leuker. Deze frisse, communicatieve methode tot niveau A1 staat boordevol cultuur en muziek en is daarmee een ideale voorbereiding op een verblijf in Griekenland. Omdat Milao geschreven is door twee ervaren docenten die native speaker zijn en daarnaast de Nederlandse lessituatie goed kennen, sluit de methode naadloos aan bij de specifieke uitdagingen waar Nederlandstaligen in het Grieks tegenaan lopenDe methode behandelt eerst het alfabet en vervolgens zestien communicatieve onderwerpen, zoals begroetingen en boodschappen doen. Het tekstboek is gericht op gebruik in de les en bevat luister- en leesteksten en bijbehorende verwerkingsopdrachten. Grammatica en woordenschat worden geïntroduceerd aan de hand van de teksten en dialogen. De inzet van Milao is, dat je je als beginner snel verstaanbaar kunt maken. Spreken en luisteren staan dan ook centraal. Met het oefenboek kun je je grammatica en woordenschat verder trainen. De uitgebreide website bevat verder onder meer audiomateriaal, authentieke teksten met oefeningen, woordenlijsten en oefentoetsen voor het examen A1.Milào. Basiscursus Nieuwgrieks is bedoeld voor gebruik in het volwassenenonderwijs en richt zich op beginners die graag goed Nieuwgrieks willen leren spreken.De auteurs zijn beiden docent Nieuwgrieks. Dafni Alverti is half-Grieks en heeft Nieuwgrieks gestudeerd aan de UvA. Despina Moysiadou komt uit Noord-Griekenland en studeerde daar geschiedenis en archeologie. Ze studeerde Linguïstiek aan de UvA.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Dafni Alverti, Despina Moisiadou
Uitgever
Coutinho
ISBN
9789046905333
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Griekenland heeft op veel Nederlanders een grote aantrekkingskracht. De rijke historie, mooie natuur en het zonnige klimaat maken het tot een geliefd vakantieland. Maar je verstaanbaar maken in het Grieks, dat vinden veel mensen nog een hele opgave.
Met de cursus Milào wordt deze opgave een stuk gemakkelijker, én leuker. Deze frisse, communicatieve methode tot niveau A1 staat boordevol cultuur en muziek en is daarmee een ideale voorbereiding op een verblijf in Griekenland. Omdat Milao geschreven is door twee ervaren docenten die native speaker zijn en daarnaast de Nederlandse lessituatie goed kennen, sluit de methode naadloos aan bij de specifieke uitdagingen waar Nederlandstaligen in het Grieks tegenaan lopen
De methode behandelt eerst het alfabet en vervolgens zestien communicatieve onderwerpen, zoals begroetingen en boodschappen doen. Het tekstboek is gericht op gebruik in de les en bevat luister- en leesteksten en bijbehorende verwerkingsopdrachten. Grammatica en woordenschat worden geïntroduceerd aan de hand van de teksten en dialogen. De inzet van Milao is, dat je je als beginner snel verstaanbaar kunt maken. Spreken en luisteren staan dan ook centraal. Met het oefenboek kun je je grammatica en woordenschat verder trainen. De uitgebreide website bevat verder onder meer audiomateriaal, authentieke teksten met oefeningen, woordenlijsten en oefentoetsen voor het examen A1.

Milào. Basiscursus Nieuwgrieks is bedoeld voor gebruik in het volwassenenonderwijs en richt zich op beginners die graag goed Nieuwgrieks willen leren spreken.

De auteurs zijn beiden docent Nieuwgrieks. Dafni Alverti is half-Grieks en heeft Nieuwgrieks gestudeerd aan de UvA. Despina Moysiadou komt uit Noord-Griekenland en studeerde daar geschiedenis en archeologie. Ze studeerde Linguïstiek aan de UvA.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Dafni Alverti, Despina Moisiadou
Uitgever
Coutinho
ISBN
9789046905333
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99