Mijn zorgen voor morgen

praktijkgids (echt)scheiding

Prijs € 34,95

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Scott Martens, Mieke van der Linden

Hardback | Februari 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

"Een (echt)scheidingsboek als geen ander."Als u gaat scheiden, wilt u geen fouten maken. Fouten die moeilijk zijn terug te draaien. Fouten waar u en uw kind de dupe van kunnen worden. Daarnaast wilt u goed begeleid worden.Mijn zorgen voor morgen is een handige scheidingsgids die er vooral op is gericht om u te behoeden voor veelgemaakte fouten bij (echt)scheiding.Met dit boek voorkomt u onder andere dat:* u de verkeerde procedures volgt of verkeerde beslissingen neemt;* u de verkeerde scheidingsprofessional inschakelt;* u minder krijgt dan waar u recht op heeft;* u te veel alimentatie betaalt of juist te weinig alimentatie ontvangt;* u onjuist omgaat met de koopwoning en de hypotheekrenteaftrek;* u fouten begaat als (niet-)ondernemende ex-partner;* u als samenwoner voorbij gaat aan belangrijke scheidingszaken;* u uw kind onnodig beschadigt door de scheiding;* u na uw scheiding onverwachte belastingen moet betalen.Daarnaast komen financiële, fiscale, juridische en vooral sociale gevolgen van scheiden ruim aan bod. De auteurs geven ieder vanuit een eigen specialisme en per onderwerp aan wat er mis kan gaan en wat u kunt doen om dit te voorkomen. Ieder onderwerp is daarom rijkelijk voorzien van tips, adviezen, veelgemaakte fouten, aandachtspunten en (reken)voorbeelden.Mijn zorgen voor morgen is geschreven voor partners die na hun huwelijk, partnerschap of samenwoning uit elkaar gaan en vooral goed voorbereid willen gaan scheiden. Het is een boek dat ook heel waardevol kan zijn voor adviseurs die te maken hebben met scheidende cliënten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Scott Martens, Mieke van der Linden
Uitgever
BudgetScheiding.NL
ISBN
9789090277745
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

"Een (echt)scheidingsboek als geen ander."

Als u gaat scheiden, wilt u geen fouten maken. Fouten die moeilijk zijn terug te draaien. Fouten waar u en uw kind de dupe van kunnen worden. Daarnaast wilt u goed begeleid worden.

Mijn zorgen voor morgen is een handige scheidingsgids die er vooral op is gericht om u te behoeden voor veelgemaakte fouten bij (echt)scheiding.

Met dit boek voorkomt u onder andere dat:
* u de verkeerde procedures volgt of verkeerde beslissingen neemt;
* u de verkeerde scheidingsprofessional inschakelt;
* u minder krijgt dan waar u recht op heeft;
* u te veel alimentatie betaalt of juist te weinig alimentatie ontvangt;
* u onjuist omgaat met de koopwoning en de hypotheekrenteaftrek;
* u fouten begaat als (niet-)ondernemende ex-partner;
* u als samenwoner voorbij gaat aan belangrijke scheidingszaken;
* u uw kind onnodig beschadigt door de scheiding;
* u na uw scheiding onverwachte belastingen moet betalen.

Daarnaast komen financiële, fiscale, juridische en vooral sociale gevolgen van scheiden ruim aan bod. De auteurs geven ieder vanuit een eigen specialisme en per onderwerp aan wat er mis kan gaan en wat u kunt doen om dit te voorkomen. Ieder onderwerp is daarom rijkelijk voorzien van tips, adviezen, veelgemaakte fouten, aandachtspunten en (reken)voorbeelden.

Mijn zorgen voor morgen is geschreven voor partners die na hun huwelijk, partnerschap of samenwoning uit elkaar gaan en vooral goed voorbereid willen gaan scheiden. Het is een boek dat ook heel waardevol kan zijn voor adviseurs die te maken hebben met scheidende cliënten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Scott Martens, Mieke van der Linden
Uitgever
BudgetScheiding.NL
ISBN
9789090277745
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99