Mijn vrouw kan alles

Prijs € 22,50

Uitverkocht

Bob Olgers

Paperback | Juli 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Mijn vrouw kan alles! overspant ruim vier eeuwen en is opgebouwd in twee verhaallijnen. In het tweede deel gaat het over de vrouw van de verteller vanaf het moment dat zij in een opwelling wordt verwekt, over haar weinig mededeelzame moeder, haar succes op het materiele vlak en - belangrijker - als filantroop, tot aan het moment dat zij haar biologische vader zal ontmoeten na het spektakel volgend op de afsluitende ceremonie van een kolossaal sportief evenement. Helaas voor beiden krijgt iets wat een nieuw begin had kunnen zijn een tragische wending. Het eerste spoor beschrijft de genealogie van de biologische vader, vanaf het moment dat een verre voorouder zich als verstekeling verstopt op het expeditie schip Volhouder en later door het grootste roofdier op aarde onvrijwillig wordt gescheiden van zijn weldoener Willem Barentsz. Van generatie op generatie wordt de lezer meegenomen in een bonte verzameling van bij elkaar horende, maar desalniettemin op zichzelf staande levensbeschrijvingen en gebeurtenissen. De verhalen staan achter elkaar, maar in concreto is het begin van het verhaal tevens de inleiding van het einde van een bloedlijn.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bob Olgers
Uitgever
U2pi BV
ISBN
9789087593704
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
349

Beschrijving

Mijn vrouw kan alles! overspant ruim vier eeuwen en is opgebouwd in twee verhaallijnen. In het tweede deel gaat het over de vrouw van de verteller vanaf het moment dat zij in een opwelling wordt verwekt, over haar weinig mededeelzame moeder, haar succes op het materiele vlak en - belangrijker -
als filantroop, tot aan het moment dat zij haar biologische vader zal ontmoeten na het spektakel volgend op de afsluitende ceremonie van een kolossaal sportief evenement. Helaas voor beiden krijgt iets wat een nieuw begin had kunnen zijn een tragische wending.

Het eerste spoor beschrijft de genealogie van de biologische vader, vanaf het moment dat een verre voorouder zich als verstekeling verstopt op het expeditie schip Volhouder en later door het grootste roofdier op aarde onvrijwillig wordt gescheiden van zijn weldoener Willem Barentsz. Van generatie op generatie wordt de lezer meegenomen in een bonte verzameling van bij elkaar horende, maar desalniettemin op zichzelf staande levensbeschrijvingen en gebeurtenissen. De verhalen staan achter elkaar, maar in concreto is het begin van het verhaal tevens de inleiding van het einde van een bloedlijn.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bob Olgers
Uitgever
U2pi BV
ISBN
9789087593704
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
349

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99