Mijn strijd voor ‘Baby Donna’

over draagmoederschap, wensouderschap, leugens, beeldvorming en een kind dat de tol moet betalen

Prijs € 18,95

Uitverkocht

Nathalie Royaards

Paperback | Mei 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Donna is nu tien jaar oud en nog bijna dagelijks krijgt ze van Jan en alleman te horen dat ze door haar ouders gekocht is op de zwarte markt. En dat haar ouders criminelen zijn. Ze is de speelbal geworden van jaloezie, haat, achterklap, sensatiezucht en indekpraktijken. Donna is vooral bekend als 'Baby Donna'. Door de mediahype in haar jonge jaren is ze - tegen wil en dank - wereldberoemd.Het begon met 'wensouders' die in zee gingen met een draagmoeder. De wensouders haakten echter af. En zo kwam Donna bij Nathalie en Wim. Die regelden alles conform de wet. Al snel deed in de media het gerucht de ronde dat de draagmoeder het kind op internet te koop had aangeboden en verkocht had aan de hoogste bieder. De aandacht in de media nam zó'n vlucht dat de instanties begonnen terug te krabbelen. Wat Nathalie en Wim in het beklaagdenbankje deed belanden.Door de juridische strijd die volgde leefden Nathalie en Wim jarenlang in de angst dat Donna bij hen zou worden weggehaald. Zij wonnen deze strijd tenslotte, maar de enorme aandacht voor de leugens hadden toen hun werk al gedaan. Donna heeft nooit de veilige, onbezorgde jeugd gehad die haar ouders haar zo graag hadden willen geven.Tien jaar lang wilde Nathalie niet naar buiten komen met haar verhaal, omdat ze haar dochter niet nog meer wilde blootstellen aan publiciteit. Nu is het Donna zelf die wil dat dit boek uitkomt. Nathalie vertelt hierin wat er allemaal is gebeurd voor Donna's geboorte en in de tien jaar daarna. Dat zóveel volwassen mensen, in welke hoedanigheid en met welk belang dan ook, het leven van een pril gezin zó in diskrediet hebben willen brengen, roept woede en verdriet op. Maar tegelijk een groot respect voor Donna en haar ouders.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Nathalie Royaards
Uitgever
Boekscout
ISBN
9789402217131
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2015
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Donna is nu tien jaar oud en nog bijna dagelijks krijgt ze van Jan en alleman te horen dat ze door haar ouders gekocht is op de zwarte markt. En dat haar ouders criminelen zijn. Ze is de speelbal geworden van jaloezie, haat, achterklap, sensatiezucht en indekpraktijken.

Donna is vooral bekend als 'Baby Donna'. Door de mediahype in haar jonge jaren is ze - tegen wil en dank - wereldberoemd.

Het begon met 'wensouders' die in zee gingen met een draagmoeder. De wensouders haakten echter af. En zo kwam Donna bij Nathalie en Wim. Die regelden alles conform de wet. Al snel deed in de media het gerucht de ronde dat de draagmoeder het kind op internet te koop had aangeboden en verkocht had aan de hoogste bieder.
De aandacht in de media nam zó'n vlucht dat de instanties begonnen terug te krabbelen. Wat Nathalie en Wim in het beklaagdenbankje deed belanden.

Door de juridische strijd die volgde leefden Nathalie en Wim jarenlang in de angst dat Donna bij hen zou worden weggehaald. Zij wonnen deze strijd tenslotte, maar de enorme aandacht voor de leugens hadden toen hun werk al gedaan. Donna heeft nooit de veilige, onbezorgde jeugd gehad die haar ouders haar zo graag hadden willen geven.

Tien jaar lang wilde Nathalie niet naar buiten komen met haar verhaal, omdat ze haar dochter niet nog meer wilde blootstellen aan publiciteit. Nu is het Donna zelf die wil dat dit boek uitkomt. Nathalie vertelt hierin wat er allemaal is gebeurd voor Donna's geboorte en in de tien jaar daarna. Dat zóveel volwassen mensen, in welke hoedanigheid en met welk belang dan ook, het leven van een pril gezin zó in diskrediet hebben willen brengen, roept woede en verdriet op. Maar tegelijk een groot respect voor Donna en haar ouders.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Nathalie Royaards
Uitgever
Boekscout
ISBN
9789402217131
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2015
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99