Mijn stichting

het oprichten en besturen van een stichting

Prijs € 19,95

Levertijd: 2-3 werkdagen

Pieter M. Kuiper, Ingrid L. Rietveld

Paperback | Maart 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het oprichten en besturen van een stichtingGeheel herziene versie met ANBI-bijlage, stappenplan, veelgestelde vragen en handige checklistIn deze geheel herziene editie van 'Mijn Stichting' is de nieuwste wetgeving op het gebied van toezicht en aansprakelijkheid voor stichtingen verwerkt, deze wet gaat waarschijnlijk uiterlijk in januari 2017 in. Er zijn niet veel leesbare boeken op het gebied van het oprichten en besturen van Stichtingen, dit unieke boek biedt praktische en heldere informatie over het oprichten, besturen en functioneren van een stichting. Met een speciale ANBI-bijlage, veelgestelde vragen en een duidelijk stappenplan. Dit boek voorziet in de grote behoefte aan meer informatie over wat de stichting als rechtsvorm nu precies inhoudt. Het legt in heldere taal uit hoe je een stichting kunt oprichten en besturen, en wat de voordelen en valkuilen zijn. De goede tips, voorbeelden uit de praktijk en de handige checklists maken het een makkelijk leesbaar boek voor iedereen die betrokken is of wil zijn bij een stichting. Het eerste deel bestaat uit een overzichtelijk stappenplan voor het oprichten van een stichting. Het tweede deel behandelt veelgestelde vragen en het laatste deel is gewijd aan de nieuwe ANBI-regels die sinds 2014 gelden voor goed doelen stichtingen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Pieter M. Kuiper, Ingrid L. Rietveld
Uitgever
Life Communications
ISBN
9789082150612
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
159

Beschrijving

Het oprichten en besturen van een stichting
Geheel herziene versie met ANBI-bijlage, stappenplan, veelgestelde vragen en handige checklist

In deze geheel herziene editie van 'Mijn Stichting' is de nieuwste wetgeving op het gebied van toezicht en aansprakelijkheid voor stichtingen verwerkt, deze wet gaat waarschijnlijk uiterlijk in januari 2017 in.
Er zijn niet veel leesbare boeken op het gebied van het oprichten en besturen van Stichtingen, dit unieke boek biedt praktische en heldere informatie over het oprichten, besturen en functioneren van een stichting. Met een speciale ANBI-bijlage, veelgestelde vragen en een duidelijk stappenplan. Dit boek voorziet in de grote behoefte aan meer informatie over wat de stichting als rechtsvorm nu precies inhoudt. Het legt in heldere taal uit hoe je een stichting kunt oprichten en besturen, en wat de voordelen en valkuilen zijn. De goede tips, voorbeelden uit de praktijk en de handige checklists maken het een makkelijk leesbaar boek voor iedereen die betrokken is of wil zijn bij een stichting. Het eerste deel bestaat uit een overzichtelijk stappenplan voor het oprichten van een stichting. Het tweede deel behandelt veelgestelde vragen en het laatste deel is gewijd aan de nieuwe ANBI-regels die sinds 2014 gelden voor goed doelen stichtingen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Pieter M. Kuiper, Ingrid L. Rietveld
Uitgever
Life Communications
ISBN
9789082150612
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
159

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99