Mijn scherven omarmd

opgenomen in de psychiatrie

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Marleen van den Berg

Paperback | April 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Met dit boek laat Marleen van den Berg het licht schijnen op de verborgen kant van de mensen die werken in en opgenomen worden in de psychiatrie. 'Mijn scherven omarmd' vertelt het persoonlijke verhaal van een angstige én moedige vrouw die opgenomen werd binnen een zeer turbulente periode in de geschiedenis van de psychiatrie. Haar wensen, haar verlangens en haar familie moest zij, noodgedwongen, achter zich laten om zich vooral te richten op het zoeken naar een nieuwe balans. Om zo tot meer verheldering en verduidelijking te komen. Om zélf opnieuw te leren 'handen en voeten' aan het leven te geven.Zij neemt de lezer mee en geeft een zeer persoonlijke inkijk in haar eigen leven en in het leven van diegenen die, lang of kort, opgenomen werden.Een gevoelig, indringend en soms schokkend en soms vrolijk verhaal over al diegenen die de moed hadden 'Hun Scherven' te omarmen. Marleen van den Berg (1956) heeft haar ervaringen binnen een psychiatrische afdeling van een algemeen ziekenhuis op zeer gevoelige en meeslepende wijze beschreven. Ze neemt u mee in haar vele belevenissen en laat u proeven van al haar gevoelens.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marleen van den Berg
Uitgever
Gentle Way
ISBN
9789081898232
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
339

Beschrijving

Met dit boek laat Marleen van den Berg het licht schijnen op de verborgen kant van de mensen die werken in en opgenomen worden in de psychiatrie.

'Mijn scherven omarmd' vertelt het persoonlijke verhaal van een angstige én moedige vrouw die opgenomen werd binnen een zeer turbulente periode in de geschiedenis van de psychiatrie.
Haar wensen, haar verlangens en haar familie moest zij, noodgedwongen, achter zich laten om zich vooral te richten op het zoeken naar een nieuwe balans. Om zo tot meer verheldering en verduidelijking te komen. Om zélf opnieuw te leren 'handen en voeten' aan het leven te geven.

Zij neemt de lezer mee en geeft een zeer persoonlijke inkijk in haar eigen leven en in het leven van diegenen die, lang of kort, opgenomen werden.

Een gevoelig, indringend en soms schokkend en soms vrolijk verhaal over al diegenen die de moed hadden 'Hun Scherven' te omarmen.

Marleen van den Berg (1956) heeft haar ervaringen binnen een psychiatrische afdeling van een algemeen ziekenhuis op zeer gevoelige en meeslepende wijze beschreven. Ze neemt u mee in haar vele belevenissen en laat u proeven van al haar gevoelens.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marleen van den Berg
Uitgever
Gentle Way
ISBN
9789081898232
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
339

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99