Mijn Pastorietuin

Prijs € 14,00

Uitverkocht

Erik van Ommen, Wilma Brinkhof

Hardback | April 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Beeldend kunstenaar Erik van Ommen en schrijfster Wilma Brinkhof stelden zichzelf een bijzondere taak: het opknappen van de voormalige pastorie en de bijbehorende tuin in het schilderachtige Vries, een historisch brinkdorp in Noord-Drenthe. Mijn pastorietuin is een liefdevol verslag van dit ambitieuze project. In woord en beeld beschrijft het echtpaar de plannen en de twijfels, de successen en de tegenslagen, en de hulp van vele kleurrijke, lokale karakters. Mijn pastorietuin is tevens een boeiend natuurdagboek met treffende observaties van planten en vogels, vlinders en andere dieren. Mijn pastorietuin bevat prachtige tekeningen, etsen en schilderijen van Erik van Ommen. De sfeervolle teksten zijn van de hand van Wilma Brinkhof. Door de ogen van de kunstenaars ziet de lezer de tuin geleidelijk veranderen in een waar tuinreservaat, en de voormalige gemeenschapsruimte in een atelier en expositieruimte. Een inspirerend document voor kunst-, natuur- en tuinliefhebbers! Erik van Ommen en Wilma Brinkhof maakten samen eerder De zwaluwen van Singraven (2006) en De kluten van Breebaart (2008). Van Erik van Ommen verschenen daarnaast ook De kiekendieven van het Oldambt, De dwergganzen van Anjum en De Inktvogel.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Erik van Ommen, Wilma Brinkhof
Uitgever
KNNV Uitgeverij
ISBN
9789050113212
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2010
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
64

Beschrijving

Beeldend kunstenaar Erik van Ommen en schrijfster Wilma Brinkhof stelden zichzelf een bijzondere taak: het opknappen van de voormalige pastorie en de bijbehorende tuin in het schilderachtige Vries, een historisch brinkdorp in Noord-Drenthe. Mijn pastorietuin is een liefdevol verslag van dit ambitieuze project.
In woord en beeld beschrijft het echtpaar de plannen en de twijfels, de successen en de tegenslagen, en de hulp van vele kleurrijke, lokale karakters. Mijn pastorietuin is tevens een boeiend natuurdagboek met treffende observaties van planten en vogels, vlinders en andere dieren.
Mijn pastorietuin bevat prachtige tekeningen, etsen en schilderijen van Erik van Ommen. De sfeervolle teksten zijn van de hand van Wilma Brinkhof. Door de ogen van de kunstenaars ziet de lezer de tuin geleidelijk veranderen in een waar tuinreservaat, en de voormalige gemeenschapsruimte in een atelier en expositieruimte.
Een inspirerend document voor kunst-, natuur- en tuinliefhebbers!

Erik van Ommen en Wilma Brinkhof maakten samen eerder De zwaluwen van Singraven (2006) en De kluten van Breebaart (2008). Van Erik van Ommen verschenen daarnaast ook De kiekendieven van het Oldambt, De dwergganzen van Anjum en De Inktvogel.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Erik van Ommen, Wilma Brinkhof
Uitgever
KNNV Uitgeverij
ISBN
9789050113212
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2010
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
64

Actuele bestsellers!

  • 15,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 8,00
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,95
  • 23,95
  • 15,00
  • 22,99