Mijn ouders gaan uit elkaar. Wat nu?

wat nu?

Prijs € 17,40

Uitverkocht

Lisette Besselink

Paperback | Maart 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een scheiding is een alles doordringende situatie die grote gevolgen heeft voor het hele gezin. Voor het kind wordt alles anders en ontstaat een lange tijd van onzekerheid. Het is belangrijk dat hier voldoende tijd en aandacht aan wordt besteed, zodat het kind de scheiding van zijn ouders een plaats kan geven en de nieuwe situatie kan verwerken.Dit praat- en werkboek voor kinderen tussen 4 en 10 jaar oud, van wie de ouders gaan scheiden of al uit elkaar zijn, is een hulpmiddel voor ouders en professionals bij individuele begeleiding. Het brengt ouders en hun kind bij elkaar om samen de scheiding te verwerken. De elf hoofdstukken zijn zowel gericht op de geschiedenis van het gezin als op de toekomst na de scheiding van de ouders. Het is de bedoeling dat het kind gaat ervaren dat wat het voelt bij de scheiding normaal is, en dat meer begrip voor de situatie, duidelijkheid en rust bij het kind ontstaat.Bij dit boek hoort een downloadbaar bestand. Met de code die u in het boek vindt kunt u dit bestand op www.dl.garant-uitgevers.eu downloaden.Over de auteur(s):Lisette Besselink volgde de opleiding voor sociaal-pedagogisch werker en daarna de pedagogiekopleiding aan de Fontys Hogeschool in Tilburg. Zij werkt als zorgprofessional met kinderen en jongeren voor SDW en Careflex in heel Nederland.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lisette Besselink
Uitgever
Garant
ISBN
9789044131895
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
64

Beschrijving

Een scheiding is een alles doordringende situatie die grote gevolgen heeft voor het hele gezin. Voor het kind wordt alles anders en ontstaat een lange tijd van onzekerheid. Het is belangrijk dat hier voldoende tijd en aandacht aan wordt besteed, zodat het kind de scheiding van zijn ouders een plaats kan geven en de nieuwe situatie kan verwerken.

Dit praat- en werkboek voor kinderen tussen 4 en 10 jaar oud, van wie de ouders gaan scheiden of al uit elkaar zijn, is een hulpmiddel voor ouders en professionals bij individuele begeleiding. Het brengt ouders en hun kind bij elkaar om samen de scheiding te verwerken. De elf hoofdstukken zijn zowel gericht op de geschiedenis van het gezin als op de toekomst na de scheiding van de ouders. Het is de bedoeling dat het kind gaat ervaren dat wat het voelt bij de scheiding normaal is, en dat meer begrip voor de situatie, duidelijkheid en rust bij het kind ontstaat.

Bij dit boek hoort een downloadbaar bestand. Met de code die u in het boek vindt kunt u dit bestand op www.dl.garant-uitgevers.eu downloaden.

Over de auteur(s):
Lisette Besselink volgde de opleiding voor sociaal-pedagogisch werker en daarna de pedagogiekopleiding aan de Fontys Hogeschool in Tilburg. Zij werkt als zorgprofessional met kinderen en jongeren voor SDW en Careflex in heel Nederland.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lisette Besselink
Uitgever
Garant
ISBN
9789044131895
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
64

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99