Mijn organisatie is een oerwoud

red Monkey Innovation Management

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Jef Staes

Paperback | Januari 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hoe creëer je een omgeving waarin nieuwe ideeën ¿ rode apen ¿ zich makkelijker doorzetten en vermenigvuldigen? Hoe verhoog je het innovatievermogen van je organisatie, teams en medewerkers? Wat wurgt het creatief ondernemerschap in een organisatie? Dit boek geeft een indringend en beklijvend antwoord op deze uitdagende vragen waarmee managers en topmanagers worstelen. Jef Staes analyseert als architect op het gebied van lerende en innovatieve organisaties de wijze waarop mensen verandering en de bijhorende innovatieprocessen bemoeilijken of zelfs onmogelijk maken. Hij gaat hierbij de confrontatie niet uit de weg. Met een uitgebreid pallet aan nieuwe inzichten en metaforen maakt hij duidelijk waar managers en beleidsmakers in de fout gaan. Een nieuwe woordenschat voor een nieuw tijdperk zorgt ervoor dat de lezer een ontnuchterend inzicht krijgt in de dramatische veranderingsprocessen waarvoor organisaties staan om te kunnen overleven in een steeds sneller veranderende maatschappij en wereld.Jef Staes is zelfstandig trainer en architect op het gebied van lerende en innovatieve organisaties. Hij is gastdocent aan verschillende managementscholen, zoals Vlerick Leuven Gent Management School en uams University Antwerpen Management school.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jef Staes
Uitgever
Scriptum Books
ISBN
9789055945917
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2008
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

Hoe creëer je een omgeving waarin nieuwe ideeën ¿ rode apen ¿ zich makkelijker doorzetten en vermenigvuldigen? Hoe verhoog je het innovatievermogen van je organisatie, teams en medewerkers? Wat wurgt het creatief ondernemerschap in een organisatie? Dit boek geeft een indringend en beklijvend antwoord op deze uitdagende vragen waarmee managers en topmanagers worstelen. Jef Staes analyseert als architect op het gebied van lerende en innovatieve organisaties de wijze waarop mensen verandering en de bijhorende innovatieprocessen bemoeilijken of zelfs onmogelijk maken. Hij gaat hierbij de confrontatie niet uit de weg. Met een uitgebreid pallet aan nieuwe inzichten en metaforen maakt hij duidelijk waar managers en beleidsmakers in de fout gaan. Een nieuwe woordenschat voor een nieuw tijdperk zorgt ervoor dat de lezer een ontnuchterend inzicht krijgt in de dramatische veranderingsprocessen waarvoor organisaties staan om te kunnen overleven in een steeds sneller veranderende maatschappij en wereld.

Jef Staes is zelfstandig trainer en architect op het gebied van lerende en innovatieve organisaties. Hij is gastdocent aan verschillende managementscholen, zoals Vlerick Leuven Gent Management School en uams University Antwerpen Management school.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jef Staes
Uitgever
Scriptum Books
ISBN
9789055945917
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2008
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Actuele bestsellers!

  • 15,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 8,00
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,95
  • 23,95
  • 15,00
  • 22,99