Mijn lichaam, mijn leven

het aangrijpende verhaal van de man die Superman was

Prijs € 23,00

Uitverkocht

C. Reeve

Paperback | Juli 1998 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 34 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

‘Ik dacht dat een held iemand was die iets dappers doet zonder na te denken over de gevolgen. Nu weet ik dat het een heel gewone man of vrouw is die de kracht vindt door te gaan, hoe groot de obstakels op het levenspad ook zijn.‘Christopher ‘Superman’ Reeve stuitte enkele jaren terug tijdens een paardenrace op een onneembare hindernis, viel en brak zijn nek.Hoe de beroemde acteur deze klap verwerkte en ondanks een volledige dwarslaesie een nieuwe superman-rol leerde spelen, beleeft men mee in dit aangrijpende en tegelijkertijd bemoedigende verhaal van zijn leven.Indringend beschrijft Reeve wat hij na zijn ongeluk lichamelijk en geestelijk doormaakt, hoe hij poogt zijn rol van echtgenoot en vader te blijven vervullen en hoe hij het tenslotte opbrengt zijn leven opnieuw, zinvol, int te richten.Christopher Reeve was toneel- en filmacteur. Zijn grootste bekendheid verwierf hij met de rol van Superman, maar hij speelde ook in films als The Bostonians. Na het abrupte einde van zijn acteurscarrière is hij, ondanks zijn verlamde ledenmaten, actief geweest in een stichting voor ruggenmergaandoeningen. Op 10 oktober 2004 is hij overleden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
C. Reeve
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789027466266
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 1998
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
344

Beschrijving

‘Ik dacht dat een held iemand was die iets dappers doet zonder na te denken over de gevolgen. Nu weet ik dat het een heel gewone man of vrouw is die de kracht vindt door te gaan, hoe groot de obstakels op het levenspad ook zijn.‘

Christopher ‘Superman’ Reeve stuitte enkele jaren terug tijdens een paardenrace op een onneembare hindernis, viel en brak zijn nek.
Hoe de beroemde acteur deze klap verwerkte en ondanks een volledige dwarslaesie een nieuwe superman-rol leerde spelen, beleeft men mee in dit aangrijpende en tegelijkertijd bemoedigende verhaal van zijn leven.

Indringend beschrijft Reeve wat hij na zijn ongeluk lichamelijk en geestelijk doormaakt, hoe hij poogt zijn rol van echtgenoot en vader te blijven vervullen en hoe hij het tenslotte opbrengt zijn leven opnieuw, zinvol, int te richten.

Christopher Reeve was toneel- en filmacteur. Zijn grootste bekendheid verwierf hij met de rol van Superman, maar hij speelde ook in films als The Bostonians. Na het abrupte einde van zijn acteurscarrière is hij, ondanks zijn verlamde ledenmaten, actief geweest in een stichting voor ruggenmergaandoeningen. Op 10 oktober 2004 is hij overleden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
C. Reeve
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789027466266
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 1998
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
344

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99