Mijn eerste is niet zijn eerste

het boek voor vrouwen die hun eerste kind krijgen met een man die al papa is

Prijs € 15,00

Uitverkocht

Mariska Matakupan-Jansen

Hardback | Augustus 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Je bent verliefd op een geweldige man. Hij heeft kinderen uit een vorige relatie. Jullie zijn vol goede moed: "We gaan samen een gelukkig gezin vormen. De liefde tussen ons is sterk." Er is nog een kinderwens en er komt een baby van jullie samen: "Dit kindje verbindt ons allemaal." En dan blijkt het in de praktijk een stuk lastiger om een harmonieus gezin te vormen. Een wereld van verwarrende gevoelens en vragen gaat voor je open:*"Zijn kinderen zijn niet enthousiast over de zwangerschap. Hoe ga ik daarmee om?"*"Ik voel me schuldig. Voor mijn eigen kind voel ik zoveel meer liefde dan voor mijn stiefkind. Is dat normaal?" *"Ga ik ook voor mijn stiefkinderen zorgen op de dag dat ik voor mijn eigen kind zorg?" Mijn eerste is niet zijn eerste gaat over vrouwen die stiefmoeder werden en vervolgens eigen kinderen kregen. Herken jezelf in één van de vijf stiefmoeders die je meenemen door het avontuur van stiefmoeder zijn, zwanger en kraamvrouw zijn, en moeder zijn. Inclusief tientallen tips om jouw situatie te vergemakkelijken.De auteur van dit boek, Mariska Matakupan-Jansen, heeft 10 jaar ervaring als stiefmoeder. In 2012 en 2015 kreeg ze zelf kinderen. Met haar bedrijf Stiefwijs maakt ze stiefouders wegwijs in de wirwar aan gevoelens, loyaliteiten en dilemma's waar ze mee te maken hebben.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Mariska Matakupan-Jansen
Uitgever
Astronaut Boeken
ISBN
9789492744005
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
168

Beschrijving

Je bent verliefd op een geweldige man. Hij heeft kinderen uit een vorige relatie. Jullie zijn vol goede moed: "We gaan samen een gelukkig gezin vormen. De liefde tussen ons is sterk." Er is nog een kinderwens en er komt een baby van jullie samen: "Dit kindje verbindt ons allemaal."

En dan blijkt het in de praktijk een stuk lastiger om een harmonieus gezin te vormen. Een wereld van verwarrende gevoelens en vragen gaat voor je open:
*"Zijn kinderen zijn niet enthousiast over de zwangerschap. Hoe ga ik daarmee om?"
*"Ik voel me schuldig. Voor mijn eigen kind voel ik zoveel meer liefde dan voor mijn stiefkind. Is dat normaal?"
*"Ga ik ook voor mijn stiefkinderen zorgen op de dag dat ik voor mijn eigen kind zorg?"

Mijn eerste is niet zijn eerste gaat over vrouwen die stiefmoeder werden en vervolgens eigen kinderen kregen. Herken jezelf in één van de vijf stiefmoeders die je meenemen door het avontuur van stiefmoeder zijn, zwanger en kraamvrouw zijn, en moeder zijn. Inclusief tientallen tips om jouw situatie te vergemakkelijken.

De auteur van dit boek, Mariska Matakupan-Jansen, heeft 10 jaar ervaring als stiefmoeder. In 2012 en 2015 kreeg ze zelf kinderen. Met haar bedrijf Stiefwijs maakt ze stiefouders wegwijs in de wirwar aan gevoelens, loyaliteiten en dilemma's waar ze mee te maken hebben.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Mariska Matakupan-Jansen
Uitgever
Astronaut Boeken
ISBN
9789492744005
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
168

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99