Mijn bloed vertelt mij…

bloedwaarden klinisch, natuurgeneeskundig en holistisch interpreteren

Prijs € 29,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Lothar Ursinus

Paperback | Januari 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ons bloed weet hoe het werkelijk met ons gaat en bloedwaarden zijn dan ook meer dan enkel kolommen met getallen. Laboratoriumanalyses zouden een exact beeld moeten geven van de algehele toestand van een patiënt en niet slechts het ziektebeeld objectiveren. In dit boek worden bloedwaarden vanuit klinisch, natuurgeneeskundig en holistisch oogpunt geïnterpreteerd, waarbij vele interessante verbanden tussen individuele organen of systemen helder worden. Zo wordt bijvoorbeeld duidelijk waarom de schildklier reageert als de gal zich ophoopt of de progesteronhuishouding niet in harmonie is. Ook wordt helder welk effect elke afzonderlijke laboratoriumwaarde heeft op het psychische vlak.- De samenhang tussen individuele bloedwaarden en verschillende lichaamssystemen.- Goed toegankelijk voor de geïnteresseerde leek.- Specifieke aanwijzingen voor natuurgeneeskundigen en artsen.Lothar Ursinus is een vooraanstaand natuurgeneeskundige (Heilpraktiker) in Duitsland. Op basis van zijn jarenlange ervaring heeft hij een systeem ontwikkeld om resultaten van laboratoriumonderzoek holistisch te interpreteren.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lothar Ursinus
Uitgever
Uitgeverij Akasha
ISBN
9789460151569
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Ons bloed weet hoe het werkelijk met ons gaat en bloedwaarden zijn dan ook meer dan enkel kolommen met getallen. Laboratoriumanalyses zouden een exact beeld moeten geven van de algehele toestand van een patiënt en niet slechts het ziektebeeld objectiveren. In dit boek worden bloedwaarden vanuit klinisch, natuurgeneeskundig en holistisch oogpunt geïnterpreteerd, waarbij vele interessante verbanden tussen individuele organen of systemen helder worden. Zo wordt bijvoorbeeld duidelijk waarom de schildklier reageert als de gal zich ophoopt of de progesteronhuishouding niet in harmonie is. Ook wordt helder welk effect elke afzonderlijke laboratoriumwaarde heeft op het psychische vlak.

- De samenhang tussen individuele bloedwaarden en verschillende lichaamssystemen.
- Goed toegankelijk voor de geïnteresseerde leek.
- Specifieke aanwijzingen voor natuurgeneeskundigen en artsen.


Lothar Ursinus is een vooraanstaand natuurgeneeskundige (Heilpraktiker) in Duitsland. Op basis van zijn jarenlange ervaring heeft hij een systeem ontwikkeld om resultaten van laboratoriumonderzoek holistisch te interpreteren.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lothar Ursinus
Uitgever
Uitgeverij Akasha
ISBN
9789460151569
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99