Migraine

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Paperback | September 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Migraine is een vorm van hoofdpijn die veel voorkomt en het leven van heel wat mensen overhoop gooit. Zij hebben geregeld last van hevige en langdurige aanvallen: een bonzende of kloppende hoofdpijn, misselijkheid, braakaanvallen, somberheid, overgevoeligheid voor licht, geluid en geur... Daarbij komt dat de aanvallen niet op zichzelf staan. Migraine kan in allerlei situaties een spelbreker zijn - thuis, op het werk, bij hobby's of sporten, of in het sociale leven. Gelukkig is er veel mogelijk om ondanks de migraine toch een goed leven te leiden. Er zijn medicijnen waarmee de pijn en bijkomende klachten effectief bestreden kunnen worden. Daarnaast zijn er verschillende behandelingen en adviezen die het mogelijk maken 'met migraine te leren leven'. Dit boek is gemaakt om u hierbij te helpen. Wat is migraine precies? Welke factoren lokken een aanval uit en wat kan ik daaraan doen? Welke behandelingen zijn er mogelijk? Hoe ga ik met de medicijnen om? Hoe combineer ik de migraineaanvallen met mijn gezin, werk en sociale contacten? Wat zijn de financiële gevolgen? Kan mijn partner mij misschien helpen? Op deze vragen - en nog vele andere - vindt u in dit boek praktische antwoorden. Ook menstruele migraine en migraine bij (zeer jonge) kinderen komen aan bod.Aan dit boek hebben veel vooraanstaande deskundigen en hun organisaties meegewerkt, waaronder de Nederlandse Vereniging van Hoofdpijnpatiënten en de Stichting Pijn - Hoop. Door deze samenwerking geeft het boek betrouwbare en actuele informatie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Stichting September
ISBN
9789086482276
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

Migraine is een vorm van hoofdpijn die veel voorkomt en het leven van heel wat mensen overhoop gooit. Zij hebben geregeld last van hevige en langdurige aanvallen: een bonzende of kloppende hoofdpijn, misselijkheid, braakaanvallen, somberheid, overgevoeligheid voor licht, geluid en geur... Daarbij komt dat de aanvallen niet op zichzelf staan. Migraine kan in allerlei situaties een spelbreker zijn - thuis, op het werk, bij hobby's of sporten, of in het sociale leven.

Gelukkig is er veel mogelijk om ondanks de migraine toch een goed leven te leiden. Er zijn medicijnen waarmee de pijn en bijkomende klachten effectief bestreden kunnen worden. Daarnaast zijn er verschillende behandelingen en adviezen die het mogelijk maken 'met migraine te leren leven'.

Dit boek is gemaakt om u hierbij te helpen. Wat is migraine precies? Welke factoren lokken een aanval uit en wat kan ik daaraan doen? Welke behandelingen zijn er mogelijk? Hoe ga ik met de medicijnen om? Hoe combineer ik de migraineaanvallen met mijn gezin, werk en sociale contacten? Wat zijn de financiële gevolgen? Kan mijn partner mij misschien helpen? Op deze vragen - en nog vele andere - vindt u in dit boek praktische antwoorden. Ook menstruele migraine en migraine bij (zeer jonge) kinderen komen aan bod.

Aan dit boek hebben veel vooraanstaande deskundigen en hun organisaties meegewerkt, waaronder de Nederlandse Vereniging van Hoofdpijnpatiënten en de Stichting Pijn - Hoop. Door deze samenwerking geeft het boek betrouwbare en actuele informatie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Stichting September
ISBN
9789086482276
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99