Midlife Yoga

in balans tijdens de overgang

Prijs € 24,95

Uitverkocht

Mieke de Bock, Nelleke Dubelaar

Paperback | November 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Veel vrouwen hebben tijdens de overgang last van allerlei klachten, zoals stemmingswisselingen, slapeloosheid, gewrichtspijn en opvliegers. In dit boek laat Mieke de Bock zien hoe je deze klachten zelf kunt behandelen. Om vrouwen inzicht te geven in wat er nu precies in het lichaam gebeurt tijdens de overgang, legt ze helder en tot in details uit hoe de productie van hormonen samenhangt met chakra’s en met het algeheel welzijn. De eierstokken behoren tot het domein van het tweede chakra, dat tijdens de overgang een nieuwe balans moet vinden. De vrouw zal met behulp van Midlife Yoga deze overgangsperiode als een vruchtbaar transformatieproces gaan zien. Door middel van yoga- en ontspanningsoefeningen, voedingsadviezen en leeftips wordt aangegeven hoe het lichaam zijn evenwicht kan behouden. De oefeningen vereisen geen grote lenigheid of kracht, en ze zijn mild en plezierig. Achter in het boek is een cd opgenomen waarop de auteur oefeningen heeft ingesproken.Mieke de Bock geeft yogales sinds 1977 en bijscholing aan yogadocenten sinds 1995. Zij schreef eerder, samen met Miriam Wapenaar, al diverse boeken. Meer informatie is te vinden op: www.yogacentrummiekedebock.nl.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Mieke de Bock, Nelleke Dubelaar
Uitgever
Altamira
ISBN
9789069639154
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
272

Beschrijving

Veel vrouwen hebben tijdens de overgang last van allerlei klachten, zoals stemmingswisselingen, slapeloosheid, gewrichtspijn en opvliegers. In dit boek laat Mieke de Bock zien hoe je deze klachten zelf kunt behandelen. Om vrouwen inzicht te geven in wat er nu precies in het lichaam gebeurt tijdens de overgang, legt ze helder en tot in details uit hoe de productie van hormonen samenhangt met chakra’s en met het algeheel welzijn. De eierstokken behoren tot het domein van het tweede chakra, dat tijdens de overgang een nieuwe balans moet vinden. De vrouw zal met behulp van Midlife Yoga deze overgangsperiode als een vruchtbaar transformatieproces gaan zien. Door middel van yoga- en ontspanningsoefeningen, voedingsadviezen en leeftips wordt aangegeven hoe het lichaam zijn evenwicht kan behouden. De oefeningen vereisen geen grote lenigheid of kracht, en ze zijn mild en plezierig. Achter in het boek is een cd opgenomen waarop de auteur oefeningen heeft ingesproken.

Mieke de Bock geeft yogales sinds 1977 en bijscholing aan yogadocenten sinds 1995. Zij schreef eerder, samen met Miriam Wapenaar, al diverse boeken. Meer informatie is te vinden op: www.yogacentrummiekedebock.nl.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Mieke de Bock, Nelleke Dubelaar
Uitgever
Altamira
ISBN
9789069639154
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
272

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99