Mickey Bolitar-trilogie (e-Book)

Prijs € 11,99
Download direct dit e-Book

Harlan Coben

EPUB met digitaal watermerk | April 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Mickey Bolitar-trilogie De complete avonturen van de neef van Myron Bolitar Mickey Bolitar heeft het zwaar. Zijn moeder is in een afkickkliniek opgenomen en hij heeft zijn vader zien sterven. Nu moet hij bij zijn wereldvreemde oom Myron gaan wonen en tot overmaat van ramp ook nog naar een andere school. Dat betekent nieuwe vrienden en vijanden. Hij doet zijn best om het hoofd boven water te houden op zijn nieuwe school, maar dat wordt bemoeilijkt door iets afschuwelijks: een van zijn klasgenoten, Rachel, wordt zomaar neergeschoten, en Mickey en zijn vrienden blijken opeens midden in een samenzwering te zitten. Mickey moet slim en koelbloedig handelen om uit te zoeken wie Rachel heeft vermoord, en om zichzelf en zijn vrienden te beschermen. Alleen krijgt hij steeds meer problemen. Ondertussen blijft Mickey speuren naar wat de dood van zijn vader betekent – maar kan hij de antwoorden wel aan? Hoe ellendig kan zijn leven worden? Sinds hij acht maanden geleden zijn vader zag sterven, worstelt Mickey met leugens, duistere geheimen en onbeantwoorde vragen. De Mickey Bolitar-trilogie bevat Schuilplaats, Nu of nooit en Gevonden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Harlan Coben
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402304770
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2015
Bestandsgrootte
674704 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Mickey Bolitar-trilogie

De complete avonturen van de neef van Myron Bolitar

Mickey Bolitar heeft het zwaar. Zijn moeder is in een afkickkliniek opgenomen en hij heeft zijn vader zien sterven. Nu moet hij bij zijn wereldvreemde oom Myron gaan wonen en tot overmaat van ramp ook nog naar een andere school. Dat betekent nieuwe vrienden en vijanden. Hij doet zijn best om het hoofd boven water te houden op zijn nieuwe school, maar dat wordt bemoeilijkt door iets afschuwelijks: een van zijn klasgenoten, Rachel, wordt zomaar neergeschoten, en Mickey en zijn vrienden blijken opeens midden in een samenzwering te zitten. Mickey moet slim en koelbloedig handelen om uit te zoeken wie Rachel heeft vermoord, en om zichzelf en zijn vrienden te beschermen. Alleen krijgt hij steeds meer problemen.

Ondertussen blijft Mickey speuren naar wat de dood van zijn vader betekent – maar kan hij de antwoorden wel aan? Hoe ellendig kan zijn leven worden? Sinds hij acht maanden geleden zijn vader zag sterven, worstelt Mickey met leugens, duistere geheimen en onbeantwoorde vragen.

De Mickey Bolitar-trilogie bevat Schuilplaats, Nu of nooit en Gevonden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Harlan Coben
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402304770
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2015
Bestandsgrootte
674704 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99