Mevrouw C.

Prijs € 17,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

José Fernanda

Paperback | April 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Vrienden kies je, familie niet. Bijzonder romandebuut.Twee zussen, samen opgegroeid als wees maar wel elkaars tegenpool, hebben nauwelijks meer contact. De een is een steenrijke, godsdienstwaanzinnige weduwe die in afzondering op een kasteel woont, waar ze met harde hand regeert over haar personeel. De ander is als kunstenaar op een dood spoor beland en ziet het allemaal niet meer zitten. Hun wegen komen weer samen wanneer de zieke 'Mevrouw C.' haar zus vraagt om te komen helpen. De zussen blijken niet zonder elkaar te kunnen, maar zeker ook niet met elkaar. En al helemaal niet wanneer dezelfde man hun beider pad kruist. Vanaf dat moment is het hard tegen hard.De tegengestelde karakters en de goed bewaarde geheimen maken Mevrouw C., het literaire debuut van José Fernanda, tot een spannende en verrassende roman, in een eigenzinnige stijl geschreven. José Fernanda (Nijmegen, 1950) studeerde in Arnhem aan de HKA (Schilderen en Grafiek) en had lange tijd een eigen galerie te Amsterdam. Weerstand is het vervolg op het succesvolle Weerloos (2014), het waargebeurde verhaal over een gewelddadige jeugd. De boeken zijn los van elkaar te lezen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
José Fernanda
Uitgever
Uitgeverij De Kring
ISBN
9789462970960
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2018
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

Vrienden kies je, familie niet. Bijzonder romandebuut.


Twee zussen, samen opgegroeid als wees maar wel elkaars tegenpool, hebben nauwelijks meer contact. De een is een steenrijke, godsdienstwaanzinnige weduwe die in afzondering op een kasteel woont, waar ze met harde hand regeert over haar personeel. De ander is als kunstenaar op een dood spoor beland en ziet het allemaal niet meer zitten. Hun wegen komen weer samen wanneer de zieke 'Mevrouw C.' haar zus vraagt om te komen helpen. De zussen blijken niet zonder elkaar te kunnen, maar zeker ook niet met elkaar. En al helemaal niet wanneer dezelfde man hun beider pad kruist. Vanaf dat moment is het hard tegen hard.
De tegengestelde karakters en de goed bewaarde geheimen maken Mevrouw C., het literaire debuut van José Fernanda, tot een spannende en verrassende roman, in een eigenzinnige stijl geschreven.






José Fernanda (Nijmegen, 1950) studeerde in Arnhem aan de HKA (Schilderen en Grafiek) en had lange tijd een eigen galerie te Amsterdam. Weerstand is het vervolg op het succesvolle Weerloos (2014), het waargebeurde verhaal over een gewelddadige jeugd. De boeken zijn los van elkaar te lezen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
José Fernanda
Uitgever
Uitgeverij De Kring
ISBN
9789462970960
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2018
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99