Meta Moderne Tijd

Maatschappij en Spiritualiteit

Prijs € 29,95

Levertijd: 5-8 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Shri Mataji Nirmala Devi

Hardback | Februari 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Op 5 mei 1970 veranderde de wereld van de spiritualiteit.In de vroege morgen van deze dag opende NIRMALA SRIVASTAVA-SALVE het laatste energiecentrum van de menselijke evolutie. Vanaf dat moment begon een tot dan toe onvoorstelbare spirituele ontwikkeling.Zij werd al vlug bekend als SHRI MATAJI NIRMALA DEVI, de stichter van 'Sahaja Yoga'. Zij reisde de ganse wereld rond om de mensen ervan te overtuigen dat hun levensenergie - de goddelijke vonk die in ieder mens aanwezig is - kan opgewekt worden door middel van ZELFREALISATIE, waardoor ze meester kunnen worden over hun eigen impulsen: emoties, denken en doen. Dit werd een wereldwijde beweging, die zich onder de naam 'VISHWA NIRMALA DHARMA' presenteert als een universele, overkoepelende religie, die alle grote religies erkent en omvat.Zelfrealisatie leidt tot verbinding (yoga) met de bron waaruit we voortkomen, tot een vorm van wedergeboorte en transformatie naar een nieuw inzicht in de zin van het bestaan en - via gebed en meditatie - naar evenwicht, rust, kalmte, kennis, herstel ... en nog veel meer.Vele zoekers hebben hun zoektocht beëindigd omdat ze in Sahaja Yoga de antwoorden vonden waarnaar ze al zo lang zochten.---In 'Metamoderne tijd' worden de grondbeginselen van Sahaja (spontane) Yoga (verbinding) voorgesteld én de weg daar naartoe. Tegelijkertijd brengt Shri Mataji ons een grondige analyse van de westerse cultuur. Die cultuur is sterk mentaal gericht en verhindert door haar éénzijdigheid vaak een harmonieuze ontwikkeling van de persoonlijkheid. Shri Mataji doet dat op een moederlijke manier: zacht, maar ook zonder compromissen te sluiten, met respect voor ieders vrijheid, zonder dominantie, beschrijvend en uitnodigend.www.ikmediteer.bewww.sahajayoga.nle-book versie verkrijgbaar op www.boekenbestellen.nl

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Shri Mataji Nirmala Devi
Uitgever
Sahaja Yoga België
ISBN
9789463452342
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2018
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
271

Beschrijving

Op 5 mei 1970 veranderde de wereld van de spiritualiteit.

In de vroege morgen van deze dag opende NIRMALA SRIVASTAVA-SALVE het laatste energiecentrum van de menselijke evolutie. Vanaf dat moment begon een tot dan toe onvoorstelbare spirituele ontwikkeling.

Zij werd al vlug bekend als SHRI MATAJI NIRMALA DEVI, de stichter van 'Sahaja Yoga'. Zij reisde de ganse wereld rond om de mensen ervan te overtuigen dat hun levensenergie - de goddelijke vonk die in ieder mens aanwezig is - kan opgewekt worden door middel van ZELFREALISATIE, waardoor ze meester kunnen worden over hun eigen impulsen: emoties, denken en doen. Dit werd een wereldwijde beweging, die zich onder de naam 'VISHWA NIRMALA DHARMA' presenteert als een universele, overkoepelende religie, die alle grote religies erkent en omvat.

Zelfrealisatie leidt tot verbinding (yoga) met de bron waaruit we voortkomen, tot een vorm van wedergeboorte en transformatie naar een nieuw inzicht in de zin van het bestaan en - via gebed en meditatie - naar evenwicht, rust, kalmte, kennis, herstel ... en nog veel meer.

Vele zoekers hebben hun zoektocht beëindigd omdat ze in Sahaja Yoga de antwoorden vonden waarnaar ze al zo lang zochten.

---

In 'Metamoderne tijd' worden de grondbeginselen van Sahaja (spontane) Yoga (verbinding) voorgesteld én de weg daar naartoe. Tegelijkertijd brengt Shri Mataji ons een grondige analyse van de westerse cultuur. Die cultuur is sterk mentaal gericht en verhindert door haar éénzijdigheid vaak een harmonieuze ontwikkeling van de persoonlijkheid. Shri Mataji doet dat op een moederlijke manier: zacht, maar ook zonder compromissen te sluiten, met respect voor ieders vrijheid, zonder dominantie, beschrijvend en uitnodigend.

www.ikmediteer.be
www.sahajayoga.nl

e-book versie verkrijgbaar op www.boekenbestellen.nl

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Shri Mataji Nirmala Devi
Uitgever
Sahaja Yoga België
ISBN
9789463452342
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2018
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
271

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99