Met penseel en passie

Prijs € 24,95

Uitverkocht

Hans Bulder

Hardback | Mei 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In 'Met penseel en passie' zie je hoe beroepskunstschilder Hans Bulder zijn liefde en passie voor de (Veluwse) natuur en haar dieren heeft omgezet in schilderijen. Jarenlang observeerde Bulder herten, reeën, wilde zwijnen, vossen en veel vogelsoorten. Hij heeft onnoemelijk veel zwerftochten in binnen- en buitenland ondernomen om de natuur en haar bewoners goed te leren kennen. De schilderijen van Hans zijn realistisch en fijn geschilderd met olieverf op linnen en paneel. Al op jonge leeftijd zette Hans Bulder zijn geliefde wild op doek. Door de deskundige inbreng van zijn vader, die ook kunstschilder was, kon Hans zich snel ontwikkelen in het schilderen met olieverf. In 1977 werd hij beroepskunstschilder. Tentoonstellingen volgden elkaar op en zijn werken zwierven uit over grote delen van Europa en later ook over de wereld. Mensen als Z.K.H. prins Bernard, ex-minister-president Ernst Albrecht van Niedersachsen en de sultan van Oman waren en zijn in het bezit van enkele werken van Hans Bulder. Naast het schilderen van wildlife, schildert Hans ook stillevens, huisdieren en zo nu en dan portretten. Verder geeft Hans ook olieverfschilderlessen aan leerlingen waarmee hij zijn passie voor het schilderen deelt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Hans Bulder
Uitgever
Edicola Publishing
ISBN
9789492500922
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

In 'Met penseel en passie' zie je hoe beroepskunstschilder Hans Bulder zijn liefde en passie voor de (Veluwse) natuur en haar dieren heeft omgezet in schilderijen. Jarenlang observeerde Bulder herten, reeën, wilde zwijnen, vossen en veel vogelsoorten. Hij heeft onnoemelijk veel zwerftochten in binnen- en buitenland ondernomen om de natuur en haar bewoners goed te leren kennen. De schilderijen van Hans zijn realistisch en fijn geschilderd met olieverf op linnen en paneel.
Al op jonge leeftijd zette Hans Bulder zijn geliefde wild op doek. Door de deskundige inbreng van zijn vader, die ook kunstschilder was, kon Hans zich snel ontwikkelen in het schilderen met olieverf. In 1977 werd hij beroepskunstschilder. Tentoonstellingen volgden elkaar op en zijn werken zwierven uit over grote delen van Europa en later ook over de wereld. Mensen als Z.K.H. prins Bernard, ex-minister-president Ernst Albrecht van Niedersachsen en de sultan van Oman waren en zijn in het bezit van enkele werken van Hans Bulder. Naast het schilderen van wildlife, schildert Hans ook stillevens, huisdieren en zo nu en dan portretten. Verder geeft Hans ook olieverfschilderlessen aan leerlingen waarmee hij zijn passie voor het schilderen deelt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Hans Bulder
Uitgever
Edicola Publishing
ISBN
9789492500922
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99