MET OPEN HANDEN (POD)

Notities over het gebed

Prijs € 15,99

Levertijd: 2-3 werkdagen

Paperback | December 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Bidden is toch wel moeilijk. Want het vraagt om een houding waarbij je de ander laat binnenkomen tot in het centrum van je persoon, om hem daar te laten spreken, hem daar de gevoelige plaatsen te laten aanraken, hem daar zicht te geven op wat je liever in het duister laat. En het gebeurt zo weinig dat je dat werkelijk wil...De notities in dit boekje zijn een voorzichtig zoeken naar de kern van het bidden. Henri Nouwen heeft het daarbij niet alleen over zijn eigen gebedservaring. Hij toont tevens aan dat het doordringen tot het meest universele slechts kan met de hulp van vrienden die helpen het onderscheid te maken tussen oppervlakkige sensaties en diep menselijke ervaringen.HENRI NOUWEN (1932-1996) was katholiek priester en professor aan verschillende theologische instituten en universiteiten in de Verenigde Staten. In 1986 verliet hij Harvard en ging hij wonen in de Arkgemeenschap Daybreak in Toronto (Canada), samen met geestelijk gehandicapten en hun assistenten.Henri Nouwen behoort tot de meest gelezen auteurs uit de tweede helft van de 20ste eeuw op het vlak van christelijke spiritualiteit. Van zijn boeken werden meer dan 7 miljoen exemplaren verkocht.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401447447
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2017
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
72

Beschrijving

Bidden is toch wel moeilijk. Want het vraagt om een houding waarbij je de ander laat binnenkomen tot in het centrum van je persoon, om hem daar te laten spreken, hem daar de gevoelige plaatsen te laten aanraken, hem daar zicht te geven op wat je liever in het duister laat. En het gebeurt zo weinig dat je dat werkelijk wil...
De notities in dit boekje zijn een voorzichtig zoeken naar de kern van het bidden. Henri Nouwen heeft het daarbij niet alleen over zijn eigen gebedservaring. Hij toont tevens aan dat het doordringen tot het meest universele slechts kan met de hulp van vrienden die helpen het onderscheid te maken tussen oppervlakkige sensaties en diep menselijke ervaringen.

HENRI NOUWEN (1932-1996) was katholiek priester en professor aan verschillende theologische instituten en universiteiten in de Verenigde Staten. In 1986 verliet hij Harvard en ging hij wonen in de Arkgemeenschap Daybreak in Toronto (Canada), samen met geestelijk gehandicapten en hun assistenten.
Henri Nouwen behoort tot de meest gelezen auteurs uit de tweede helft van de 20ste eeuw op het vlak van christelijke spiritualiteit. Van zijn boeken werden meer dan 7 miljoen exemplaren verkocht.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401447447
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2017
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
72

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99