Met de Camper door Portugal

van Noord naar Zuid

Prijs € 18,95

Uitverkocht

Mike Bisschops

Paperback | Oktober 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

MET DE CAMPER DOOR PORTUGAL De complete reisroute van Noord- naar Zuid-PortugalIn de routegids 'Met de Camper door Portugal, neemt het schrijversechtpaar Mike en Loes Bisschops je mee op een schitterende reis per camper langs steden, natuurgebieden en de grote monumenten van Portugal. Naast toeristische beschrijvingen is er veel aandacht voor praktische zaken als:*Campings en camperplaatsen onderweg*Eten en drinken*Openingstijden en prijzen van musea, kerken, kloosters en paleizen*De berijdbaarheid en kwaliteit van de wegen met een camper`De 2300 km lange route in Portugal is in drie grote delen beschreven:1. NOORD-PORTUGALVia Braga en Guimarães naar Porto, een rondrit door het natuurgebied van de Alvão in het Noorden en door de wijngebieden van de Douro.2. MIDDEN-PORTUGALHet natuurgebied van de Serra da Estrela, de historische en vooral religieuze driehoek Coimbra, Fatima en Tomar, het noordelijk deel van de Alentejo met bezoeken aan Elvas, Vila Viçosa en Évora en tenslotte de Costa de Lisboa, met Cascais, Belém en Sintra en natuurlijk de zonnige hoofdstad Lissabon.3. ZUID-PORTUGAL, ALGARVE De goudgele stranden, de spectaculaire rotspartijen in zee en natuurlijk de magische uiteinden van Europa: de kapen van São Vicente en Sagres. Maar ook het artistieke bergstadje Monchique.De schrijvers en samenstellers van de serie CamperRoutes, Mike en Loes Bisschops, hebben meer dan 30 jaar ervaring met het maken en redigeren van toeristische producties. Beiden werkten vele jaren bij de ANWB als redacteur en hoofdredacteur van de Kampeer+Caravankampioen, Op Pad, REIZEN Magazine en de Kampioen. Met de CAMPER door Portugal208 pagina's plus uitklapbaar omslag met routekaartenISBN 978-94-91856-14-3Prijs € 18,95

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Mike Bisschops
Uitgever
Travelscript
ISBN
9789491856143
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208

Beschrijving

MET DE CAMPER DOOR PORTUGAL
De complete reisroute van Noord- naar Zuid-Portugal

In de routegids 'Met de Camper door Portugal, neemt het schrijversechtpaar Mike en Loes Bisschops je mee op een schitterende reis per camper langs steden, natuurgebieden en de grote monumenten van Portugal. Naast toeristische beschrijvingen is er veel aandacht voor praktische zaken als:
*Campings en camperplaatsen onderweg
*Eten en drinken
*Openingstijden en prijzen van musea, kerken, kloosters en paleizen
*De berijdbaarheid en kwaliteit van de wegen met een camper`

De 2300 km lange route in Portugal is in drie grote delen beschreven:
1. NOORD-PORTUGAL
Via Braga en Guimarães naar Porto, een rondrit door het natuurgebied van de Alvão in het Noorden en door de wijngebieden van de Douro.
2. MIDDEN-PORTUGAL
Het natuurgebied van de Serra da Estrela, de historische en vooral religieuze driehoek Coimbra, Fatima en Tomar, het noordelijk deel van de Alentejo met bezoeken aan Elvas, Vila Viçosa en Évora en tenslotte de Costa de Lisboa, met Cascais, Belém en Sintra en natuurlijk de zonnige hoofdstad Lissabon.
3. ZUID-PORTUGAL, ALGARVE
De goudgele stranden, de spectaculaire rotspartijen in zee en natuurlijk de magische uiteinden van Europa: de kapen van São Vicente en Sagres. Maar ook het artistieke bergstadje Monchique.
De schrijvers en samenstellers van de serie CamperRoutes, Mike en Loes Bisschops, hebben meer dan 30 jaar ervaring met het maken en redigeren van toeristische producties. Beiden werkten vele jaren bij de ANWB als redacteur en hoofdredacteur van de Kampeer+Caravankampioen, Op Pad, REIZEN Magazine en de Kampioen.

Met de CAMPER door Portugal
208 pagina's plus uitklapbaar omslag met routekaarten
ISBN 978-94-91856-14-3
Prijs € 18,95



Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Mike Bisschops
Uitgever
Travelscript
ISBN
9789491856143
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99