Merckx (e-Book)

half mens, half fiets

Prijs € 7,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

William Fotheringham

EPUB met digitaal watermerk | December 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Eddy Merckx is de beste wielrenner ooit. Hij koerste als een machine die geprogrammeerd was om te winnen. Tijdens zijn professionele carrière kwam Merckx in totaal 445 keer als eerste over de streep. Maar het was niet die fenomenale zegereeks die de Merckxlegende deed ontstaan, het was zijn brutale dominantie. Hij versloeg zijn tegenstanders niet, hij verpulverde ze. Zijn triomfen vertellen maar de helft van een levensverhaal waarin ook tragiek, vreselijke verwondingen en een dopingaffaire een rol spelen. Hoewel Merckx `de Kannibaal werd genoemd, doet die bijnaam geen eer aan de knappe, gevoelige en verrassend bezorgde wielrenner die hij was. In Merckx. Half mens, half fiets beschrijft wielerjournalist William Fotheringham waarom Merckx onoverwinnelijk was. William Fotheringham schrijft voor The Guardian en The Observer over wielrennen en rugby. Als oprichter van de bladen Procycling en Cycle Sport brengt hij al meer dan twintig jaar verslag uit over de Tour de France. Hij schreef eerder de geroemde boeken Fallen Angel, Roule Britannia en Put Me Back on My Bike. Fotheringham is zelf ook een fietser.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
William Fotheringham
Uitgever
De Bezige Bij Antwerpen
ISBN
9789460421952
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2012
Bestandsgrootte
4784295 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Eddy Merckx is de beste wielrenner ooit. Hij koerste als een machine die geprogrammeerd was om te winnen. Tijdens zijn professionele carrière kwam Merckx in totaal 445 keer als eerste over de streep. Maar het was niet die fenomenale zegereeks die de Merckxlegende deed ontstaan, het was zijn brutale dominantie. Hij versloeg zijn tegenstanders niet, hij verpulverde ze. Zijn triomfen vertellen maar de helft van een levensverhaal waarin ook tragiek, vreselijke verwondingen en een dopingaffaire een rol spelen. Hoewel Merckx `de Kannibaal werd genoemd, doet die bijnaam geen eer aan de knappe, gevoelige en verrassend bezorgde wielrenner die hij was. In Merckx. Half mens, half fiets beschrijft wielerjournalist William Fotheringham waarom Merckx onoverwinnelijk was.

William Fotheringham schrijft voor The Guardian en The Observer over wielrennen en rugby. Als oprichter van de bladen Procycling en Cycle Sport brengt hij al meer dan twintig jaar verslag uit over de Tour de France. Hij schreef eerder de geroemde boeken Fallen Angel, Roule Britannia en Put Me Back on My Bike. Fotheringham is zelf ook een fietser.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
William Fotheringham
Uitgever
De Bezige Bij Antwerpen
ISBN
9789460421952
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2012
Bestandsgrootte
4784295 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99