Mentale veerkracht voor professionals

de formule voor meer plezier, meer energie en betere prestaties

Prijs € 20,00

Uitverkocht

Sierd Nutma

Paperback | September 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

"Slechts één ogenblik, één enkele seconde, zou alles kunnen veranderen, ik zou bevrijd zijn van de pijn en de schuld die ik nu voel. Ik zou bevrijd zijn van alle schaamte. Ik zou bevrijd zijn van al mijn fouten. In één ogenblik."Burn-out, PTSS, weerbaarheid, persoonlijke effectiviteit, duurzame inzetbaarheid en vitaliteit; er zijn veel benamingen voor iets wat moeilijk tastbaar te duiden is. Auteur en spreker Sierd Nutma spreekt in dit verband over Mentale Veerkracht: het vermogen om je succesvol staande te houden in wisselende omstandigheden. Maar wat maakt iemand veerkrachtig? Bezit je veerkracht van nature of is het ontwikkelbaar?Sierd Nutma is ervan overtuigd dat iedereen die kracht in zich heeft. In dit persoonlijke boek presenteert hij de formule die de veerkracht van mens en organisatie versterkt. Hij schetst een gedetailleerd profiel van veerkrachtige personen en vertelt openhartig over perioden in zijn leven waarop zijn eigen mentale veerkracht werd getest. Een prikkelend en inspirerend boek dat je aanspoort om na te denken over jouw eigen verhaal en je uitdaagt om stappen te zetten!OVER DE AUTEUR:Sierd Nutma (1972) is spreker, trainer en auteur. Hij combineert zijn uitzonderlijke ervaringen met inzichten op het gebied van Mentale Veerkracht. Hij traint teams, leiders en topsporters en draagt bij aan de beoogde prestatieverbetering. Sierd doorkruiste te voet een van de grootste woestijnen ter wereld en fietste solo 6000 kilometer door Siberië. In 2014 nam hij deel aan de koudste en zwaarste marathon ter wereld: The North Pole Marathon. In 2015 leidde hij een expeditie welke het mogelijk maakte dat 6 mensen met een lichamelijke beperking een berg in Noorwegen konden beklimmen."Mijn expedities gaan niet zozeer over fysieke prestaties. Het is meer een zoektocht naar drijfveren en een constante behoefte aan persoonlijke groei en ontwikkeling."Als oud beroepsmilitair kent Sierd het klappen van de zweep als het gaat om leidinggeven en presteren onder zware omstandigheden. Jarenlang maakte hij deel uit van eliteteams van de Nederlandse krijgsmacht. Ook bij de Politie maakte hij deel uit van teams die dagelijks onder druk dienden te presteren. Zijn werkervaring gecombineerd met de passie voor extreme expedities en het verleggen van grenzen maakt Sierd uniek. Dit zie je terug in zijn trainingen en presentaties. Hij prikkelt, daagt uit en zoekt grenzen. Dit alles met een scherp oog voor waar het uiteindelijk om draait: de mens.Kijk voor meer informatie over dit boek op: http://sierdnutma.nl/boek-mentale-veerkracht/

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sierd Nutma
Uitgever
Expertboek
ISBN
9789492383419
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

"Slechts één ogenblik, één enkele seconde, zou alles kunnen veranderen, ik zou bevrijd zijn van de pijn en de schuld die ik nu voel. Ik zou bevrijd zijn van alle schaamte. Ik zou bevrijd zijn van al mijn fouten. In één ogenblik."

Burn-out, PTSS, weerbaarheid, persoonlijke effectiviteit, duurzame inzetbaarheid en vitaliteit; er zijn veel benamingen voor iets wat moeilijk tastbaar te duiden is. Auteur en spreker Sierd Nutma spreekt in dit verband over Mentale Veerkracht: het vermogen om je succesvol staande te houden in wisselende omstandigheden. Maar wat maakt iemand veerkrachtig? Bezit je veerkracht van nature of is het ontwikkelbaar?

Sierd Nutma is ervan overtuigd dat iedereen die kracht in zich heeft. In dit persoonlijke boek presenteert hij de formule die de veerkracht van mens en organisatie versterkt. Hij schetst een gedetailleerd profiel van veerkrachtige personen en vertelt openhartig over perioden in zijn leven waarop zijn eigen mentale veerkracht werd getest. Een prikkelend en inspirerend boek dat je aanspoort om na te denken over jouw eigen verhaal en je uitdaagt om stappen te zetten!

OVER DE AUTEUR:
Sierd Nutma (1972) is spreker, trainer en auteur. Hij combineert zijn uitzonderlijke ervaringen met inzichten op het gebied van Mentale Veerkracht. Hij traint teams, leiders en topsporters en draagt bij aan de beoogde prestatieverbetering.

Sierd doorkruiste te voet een van de grootste woestijnen ter wereld en fietste solo 6000 kilometer door Siberië. In 2014 nam hij deel aan de koudste en zwaarste marathon ter wereld: The North Pole Marathon. In 2015 leidde hij een expeditie welke het mogelijk maakte dat 6 mensen met een lichamelijke beperking een berg in Noorwegen konden beklimmen.

"Mijn expedities gaan niet zozeer over fysieke prestaties. Het is meer een zoektocht naar drijfveren en een constante behoefte aan persoonlijke groei en ontwikkeling."

Als oud beroepsmilitair kent Sierd het klappen van de zweep als het gaat om leidinggeven en presteren onder zware omstandigheden. Jarenlang maakte hij deel uit van eliteteams van de Nederlandse krijgsmacht. Ook bij de Politie maakte hij deel uit van teams die dagelijks onder druk dienden te presteren. Zijn werkervaring gecombineerd met de passie voor extreme expedities en het verleggen van grenzen maakt Sierd uniek. Dit zie je terug in zijn trainingen en presentaties. Hij prikkelt, daagt uit en zoekt grenzen. Dit alles met een scherp oog voor waar het uiteindelijk om draait: de mens.

Kijk voor meer informatie over dit boek op: http://sierdnutma.nl/boek-mentale-veerkracht/

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sierd Nutma
Uitgever
Expertboek
ISBN
9789492383419
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99