Mensen hebben gezegd

ontrafelen van hypes en mythes over voeding

Prijs € 19,95

Levertijd: 5-8 werkdagen

Trutchka M. Bouterse

Paperback | Maart 2017 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Mijn naam is Trutchka Bouterse, diëtist. Ik ben afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam in 2008.Voordat ik begon aan de opleiding Voeding en Diëtetiek, heb ik meer dan 15 jaar in verschillende ziekenhuizen gewerkt. In het VUmc op de afdelingen Thoracale chirurgie (hartchirurgie) en Intensive Care als medisch secretaresse en in het BovenIJ ziekenhuis op de operatiekamer als doktersassistente.Mijn ervaring als diëtist heb ik opgedaan op de afdeling diëtetiek in het BovenIJ ziekenhuis en in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis (OLVG) in Amsterdam.In de periode na mijn afstuderen 2009- 2014 heb ik een succesvolle zelfstandige praktijk gerund in Amsterdam West. Vanaf september 2014 heb ik mijn praktijk in Paramaribo als zelfstandig diëtist voortgezet. Tevens ben ik gastdocent op het Medisch Wetenschappelijk Instituut voor studenten geneeskunde en gastdocent op het COVAB. Doceer vakken respectievelijk voedingsskills en dieetleer.In de afgelopen 3 jaar ben ik gegroeid in het presenteren en schrijven. Door mijn durf en gedrevenheid ben ik deze nieuwe uitdaging aangegaan en ben ik het leuk gaan vinden. Mede hierdoor is dit boek tot stand gekomen. Ik hoop in de toekomst geprikkeld te blijven om het schrijven en publiceren tot een deel van mij te maken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Trutchka M. Bouterse
Uitgever
TRUBOU
ISBN
9789082649901
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2017
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
100

Beschrijving

Mijn naam is Trutchka Bouterse, diëtist. Ik ben afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam in 2008.

Voordat ik begon aan de opleiding Voeding en Diëtetiek, heb ik meer dan 15 jaar in verschillende ziekenhuizen gewerkt. In het VUmc op de afdelingen Thoracale chirurgie (hartchirurgie) en Intensive Care als medisch secretaresse en in het BovenIJ ziekenhuis op de operatiekamer als doktersassistente.

Mijn ervaring als diëtist heb ik opgedaan op de afdeling diëtetiek in het BovenIJ ziekenhuis en in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis (OLVG) in Amsterdam.

In de periode na mijn afstuderen 2009- 2014 heb ik een succesvolle zelfstandige praktijk gerund in Amsterdam West. Vanaf september 2014 heb ik mijn praktijk in Paramaribo als zelfstandig diëtist voortgezet. Tevens ben ik gastdocent op het Medisch Wetenschappelijk Instituut voor studenten geneeskunde en gastdocent op het COVAB. Doceer vakken respectievelijk voedingsskills en dieetleer.

In de afgelopen 3 jaar ben ik gegroeid in het presenteren en schrijven. Door mijn durf en gedrevenheid ben ik deze nieuwe uitdaging aangegaan en ben ik het leuk gaan vinden. Mede hierdoor is dit boek tot stand gekomen. Ik hoop in de toekomst geprikkeld te blijven om het schrijven en publiceren tot een deel van mij te maken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Trutchka M. Bouterse
Uitgever
TRUBOU
ISBN
9789082649901
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2017
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
100

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99