Melk en dadels

100 geheime recepten van Marokaanse moeders

Prijs € 25,99

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Nadia Zerouali

Hardback | November 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Melk & Dadels; 100 geheime recepten van Marokkaanse moedersHet boek is geboren uit liefde voor de Marokkaanse keuken en de wens om dit culinair erfgoed niet verloren te laten gaan.Melk en Dadels, 100 geheime recepten van Marokkaanse moeders is een uniek kookboek waarin de lievelings- gerechten van 20 Marokkaanse moeders en hun kinderen centraal staan.De recepten in dit boek zijn in een mondelinge traditie van generatie op generatie, van moeder op dochter doorgegeven en steeds verder geperfectioneerd. Het boek is geborenuit liefde voor de Marokkaanse keuken en de wens om dit culinair erfgoed niet verloren te laten gaan.Melk en Dadels is geen alledaags kookboek. De moeders laten ons meegenieten van nostalgische verhalen over hun eigen moeder die brood bakte in een oven van klei of tuinbonencouscous maakte van eigen groenten op het land. Ook de kinderen delen hun lievelingsgerechten. Mama's ovengerecht van kip met ingelegde citroenen is de favoriet van Mounir Toub. Boutaina Azzabi wilde niet naar het buitenland afreizen voordat zij Zaalouk, warme salade van gebakken aubergine, had leren maken van haar moeder. Sef's favoriet is gehaktballetjes met tomatensaus, een gerecht dat onlosmakelijk verbonden is met herinneringen aan zijn vader.Melk en Dadels is een initiatief van ROSE stories in samenwerking met Nadia Zerouali.Nadia Zerouali is bekend van onder meer 24 Kitchen en kookboeken als Arabia en Bismilla Arabia.ROSE stories ontwikkelt producten en initiatieven, waarbij het concept 'sharing' centraal staat. Verhalen, kennis en gebruiken van vrouwen over de hele wereld brengt ROSE stories in kaart en deelt zij met de wereld, zodat deze verhalen blijven bestaan en worden doorgegeven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Nadia Zerouali
Uitgever
ROSE stories
ISBN
9789079679256
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
266

Beschrijving

Melk & Dadels; 100 geheime recepten van Marokkaanse moeders

Het boek is geboren uit liefde voor de Marokkaanse keuken en de wens om dit culinair erfgoed niet verloren te laten gaan.

Melk en Dadels, 100 geheime recepten van Marokkaanse moeders is een uniek kookboek waarin de lievelings- gerechten van 20 Marokkaanse moeders en hun kinderen centraal staan.
De recepten in dit boek zijn in een mondelinge traditie van generatie op generatie, van moeder op dochter doorgegeven en steeds verder geperfectioneerd. Het boek is geboren
uit liefde voor de Marokkaanse keuken en de wens om dit culinair erfgoed niet verloren te laten gaan.

Melk en Dadels is geen alledaags kookboek. De moeders laten ons meegenieten van nostalgische verhalen over hun eigen moeder die brood bakte in een oven van klei of tuinbonencouscous maakte van eigen groenten op het land. Ook de kinderen delen hun lievelingsgerechten. Mama's ovengerecht van kip met ingelegde citroenen is de favoriet van Mounir Toub. Boutaina Azzabi wilde niet naar het buitenland afreizen voordat zij Zaalouk, warme salade van gebakken aubergine, had leren maken van haar moeder. Sef's favoriet is gehaktballetjes met tomatensaus, een gerecht dat onlosmakelijk verbonden is met herinneringen aan zijn vader.

Melk en Dadels is een initiatief van ROSE stories in samenwerking met Nadia Zerouali.
Nadia Zerouali is bekend van onder meer 24 Kitchen en kookboeken als Arabia en Bismilla Arabia.
ROSE stories ontwikkelt producten en initiatieven, waarbij het concept 'sharing' centraal staat. Verhalen, kennis en gebruiken van vrouwen over de hele wereld brengt ROSE stories in kaart en deelt zij met de wereld, zodat deze verhalen blijven bestaan en worden doorgegeven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Nadia Zerouali
Uitgever
ROSE stories
ISBN
9789079679256
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
266

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99