Meisje vermist

Prijs € 19,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Tess Gerritsen

Paperback | Mei 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

"Tess Gerritsen is inmiddels al jaren een thrillerauteur van wereldfaam. Haar thrillers over het duo Jane Rizzoli en Maura Isles zijn bestsellers en de televisieserie Rizzoli & Isles is veelbekeken. Maar ook in Gerritsens vroege thrillers zie je haar kwaliteiten al als auteur van spannende verhalen. Neem bijvoorbeeld Meisje vermist, oorspronkelijk verschenen in 1994 en nu voor het eerst vertaald in het Nederlands.Hoofdpersoon Kat Novak is patholoog-anatoom (Rizzoli & Isles waren in die tijd nog niet ten tonele verschenen) en een vrouw die met scherpe teksten haar mannetje kan staan. Kat moet in twee dagen tijd sectie verrichten op de lichamen van twee jonge vrouwen; twee gevallen van overdosis die op het eerste oog niets met elkaar te maken hadden. Toch krijgt Kat argwaan en ze vermoed dat er meer aan de hand is. Maar telkens als ze haar baas en andere invloedrijke mensen ervan probeert te overtuigen dat er gevaar dreigt voor een grotere groep mensen, wordt ze niet serieus genomen en zelfs misleid. Ze kan niet anders dan de zaak zelf tot op de bodem te gaan uitzoeken. De lekkere schrijfstijl en het spannende verhaal maken dat je Meisje vermist pas weg wilt leggen als het uit is. Helemaal Tess Gerritsen!"

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tess Gerritsen
Uitgever
The House of Books
ISBN
9789044346299
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

"Tess Gerritsen is inmiddels al jaren een thrillerauteur van wereldfaam. Haar thrillers over het duo Jane Rizzoli en Maura Isles zijn bestsellers en de televisieserie Rizzoli & Isles is veelbekeken. Maar ook in Gerritsens vroege thrillers zie je haar kwaliteiten al als auteur van spannende verhalen. Neem bijvoorbeeld Meisje vermist, oorspronkelijk verschenen in 1994 en nu voor het eerst vertaald in het Nederlands.
Hoofdpersoon Kat Novak is patholoog-anatoom (Rizzoli & Isles waren in die tijd nog niet ten tonele verschenen) en een vrouw die met scherpe teksten haar mannetje kan staan. Kat moet in twee dagen tijd sectie verrichten op de lichamen van twee jonge vrouwen; twee gevallen van overdosis die op het eerste oog niets met elkaar te maken hadden. Toch krijgt Kat argwaan en ze vermoed dat er meer aan de hand is. Maar telkens als ze haar baas en andere invloedrijke mensen ervan probeert te overtuigen dat er gevaar dreigt voor een grotere groep mensen, wordt ze niet serieus genomen en zelfs misleid. Ze kan niet anders dan de zaak zelf tot op de bodem te gaan uitzoeken.
De lekkere schrijfstijl en het spannende verhaal maken dat je Meisje vermist pas weg wilt leggen als het uit is. Helemaal Tess Gerritsen!"

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tess Gerritsen
Uitgever
The House of Books
ISBN
9789044346299
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99