Meisje in de kelder (e-Book)

op weg naar school werd zij ontvoerd. acht jaar later schokte haar verhaal de hele wereld.

Prijs € 4,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Alan Hall, Michael Leidig

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Acht jaar in handen van mijn ontvoerderOp 23 augustus 2006 om 12.53 uur vlucht een bleke jonge vrouw haar vrij­heid tegemoet. Dit is het moment waar de 18-jarige Natascha Kam­pusch op heeft gewacht sinds de dag dat ze als 10-jarig meisje op weg naar school werd ontvoerd. Na 8 jaar gevangenschap in een onopval­lend Oostenrijks rijtjeshuis, schokt en verbijstert haar verhaal de hele wereld. Hoe overleefde zij een jeugd opgesloten in een kelder? Wat voor jonge vrouw was daaruit tevoorschijn gekomen? Wat voor man was Wolfgang Priklopil, haar ontvoerder die nog diezelfde avond van de ont­snapping voor de trein sprong? En wat had hij van Natascha gevergd?Terwijl de dagen en weken verstrijken en Natascha's tv-interview de publieke nieuwsgierigheid bevredigt, beginnen de vragen van toon te veranderen. Wat voor relatie hadden de kidnapper en zijn slachtoffer precies? Waarom had Natascha zo lang gewacht met haar ontsnap­ping? Is het waar dat haar ouders Priklopil van vroeger kenden?Journalisten Allan Hall en Michael Leidig hebben deze zaak vanaf 1998 gevolgd. Ze hebben gesproken met politiemensen, advocaten, psychiaters en naaste familieleden van Natascha. Hun unieke, indringende verhaal werpt een verhelderend licht op een even raad­selachtige als verbijsterende ontvoeringszaak.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Alan Hall, Michael Leidig
Uitgever
The House of Books
ISBN
9789044329155
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2010
Bestandsgrootte
1030720 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Acht jaar in handen van mijn ontvoerder

Op 23 augustus 2006 om 12.53 uur vlucht een bleke jonge vrouw haar vrij­heid tegemoet. Dit is het moment waar de 18-jarige Natascha Kam­pusch op heeft gewacht sinds de dag dat ze als 10-jarig meisje op weg naar school werd ontvoerd. Na 8 jaar gevangenschap in een onopval­lend Oostenrijks rijtjeshuis, schokt en verbijstert haar verhaal de hele wereld. Hoe overleefde zij een jeugd opgesloten in een kelder? Wat voor jonge vrouw was daaruit tevoorschijn gekomen? Wat voor man was Wolfgang Priklopil, haar ontvoerder die nog diezelfde avond van de ont­snapping voor de trein sprong? En wat had hij van Natascha gevergd?

Terwijl de dagen en weken verstrijken en Natascha's tv-interview de publieke nieuwsgierigheid bevredigt, beginnen de vragen van toon te veranderen. Wat voor relatie hadden de kidnapper en zijn slachtoffer precies? Waarom had Natascha zo lang gewacht met haar ontsnap­ping? Is het waar dat haar ouders Priklopil van vroeger kenden?

Journalisten Allan Hall en Michael Leidig hebben deze zaak vanaf 1998 gevolgd. Ze hebben gesproken met politiemensen, advocaten, psychiaters en naaste familieleden van Natascha. Hun unieke, indringende verhaal werpt een verhelderend licht op een even raad­selachtige als verbijsterende ontvoeringszaak.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Alan Hall, Michael Leidig
Uitgever
The House of Books
ISBN
9789044329155
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2010
Bestandsgrootte
1030720 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99