Meiden zijn gek op jongens (e-Book)

dyslexie vriendelijk

Prijs € 7,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Marion Coolwijk

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Lekker lezen met Prisma Dyslexie-ebooks! Dit ebook uit de serie PrismaDyslexie bevat het lettertype Dyslexie. De letters van dit lettertype zijn zodanig aangepast dat dyslectici minder moeite hebben ze van elkaar te onderscheiden, waardoor er minder leesfouten gemaakt worden en het lezen gemakkelijker wordt. Chicklit voor meiden vanaf 10 jaar Na de dood van haar vader verhuist Nikki met haar moeder naar een andere buurt. In haar nieuwe klas krijgt ze een plekje toegewezen in het groepje van de vriendinnen Janine, Valerie en Saartje. De drie meiden laten duidelijk merken dat ze het jongensachtige gedrag van Nikki maar niks vinden. Als blijkt dat Nikki prima met jongens op kan schieten en zelfs met ze voetbalt, is Saartje stikjaloers. Ze doet van alles om Nikki dwars te zitten en probeert haar vriendinnen daarin mee te trekken. Tijdens de voorbereidingen voor het schoolfeest is Nikki bij geen enkel groepje welkom, zodat ze gedwongen wordt alleen iets te doen. Maar Nikki laat zich niet kennen en bedenkt een bijzondere act… Een boek over meiden, vriendschap, verliefdheid en jaloezie, maar vooral een boek over jongens.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marion Coolwijk
Uitgever
Prisma Dyslexie
ISBN
9789000336708
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2013
Bestandsgrootte
919210 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Beschrijving

Lekker lezen met Prisma Dyslexie-ebooks!

Dit ebook uit de serie PrismaDyslexie bevat het lettertype Dyslexie. De letters van dit lettertype zijn zodanig aangepast dat dyslectici minder moeite hebben ze van elkaar te onderscheiden, waardoor er minder leesfouten gemaakt worden en het lezen gemakkelijker wordt.

Chicklit voor meiden vanaf 10 jaar

Na de dood van haar vader verhuist Nikki met haar moeder naar een andere buurt. In haar nieuwe klas krijgt ze een plekje toegewezen in het groepje van de vriendinnen Janine, Valerie en Saartje. De drie meiden laten duidelijk merken dat ze het jongensachtige gedrag van Nikki maar niks vinden. Als blijkt dat Nikki prima met jongens op kan schieten en zelfs met ze voetbalt, is Saartje stikjaloers. Ze doet van alles om Nikki dwars te zitten en probeert haar vriendinnen daarin mee te trekken. Tijdens de voorbereidingen voor het schoolfeest is Nikki bij geen enkel groepje welkom, zodat ze gedwongen wordt alleen iets te doen. Maar Nikki laat zich niet kennen en bedenkt een bijzondere act…

Een boek over meiden, vriendschap, verliefdheid en jaloezie, maar vooral een boek over jongens.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marion Coolwijk
Uitgever
Prisma Dyslexie
ISBN
9789000336708
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2013
Bestandsgrootte
919210 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99