Mees op avontuur Voorleesboek Werkboek

spreekt niet voor zich boek

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Melanie Modderman

Hardback | Januari 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wat betekent het gezegde 'voor aap staan' of hoe leg je aan een kind uit wat het hebben van een 'olifantenhuid' betekent? In dit boek komen kinderen in aanraking met spreekwoorden en gezegden die zij misschien al ooit hebben gehoord, maar waarvan zij de betekenis niet kennen. Hoofdpersoon vogeltje Mees gaat bij zijn dierenvriendjes op bezoek. Hij beleeft de dag van zijn leven. Hij ontmoet lieve, brutale, gekke dieren en maakt bijzondere gebeurtenissen mee. Tegelijkertijd leggen duidelijke beschrijvingen op de pagina's, ondersteund door humoristische illustraties aan kinderen het verschil uit tussen de letterlijke en figuurlijke betekenis van een gezegde of spreekwoord. Ouders, begeleiders of de kinderen zelf kunnen het verhaal (voor)lezen. Samen en/of individueel kan er geoefend worden in het werkboekje achterin het boek.Drs. Melanie Modderman - van de Kerkhoff is in het dagelijks leven werkzaam als remedial teacher en copywriter. Tijdens haar werk kwam zij erachter dat kinderen vaak moeite hebben met de letterlijke en figuurlijke betekenis van woorden en zinnen. Juist bij spreekwoorden en gezegden wordt hier een beroep op gedaan. In haar eerste boek 'Mees op avontuur' voegt zij op unieke, speelse wijze een educatief aspect toe aan de spraakmakende inhoud van dit boek.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Melanie Modderman
Uitgever
MUD Company
ISBN
9789082014907
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Wat betekent het gezegde 'voor aap staan' of hoe leg je aan een kind uit wat het hebben van een 'olifantenhuid' betekent? In dit boek komen kinderen in aanraking met spreekwoorden en gezegden die zij misschien al ooit hebben gehoord, maar waarvan zij de betekenis niet kennen.

Hoofdpersoon vogeltje Mees gaat bij zijn dierenvriendjes op bezoek.
Hij beleeft de dag van zijn leven. Hij ontmoet lieve, brutale, gekke dieren en maakt bijzondere gebeurtenissen mee. Tegelijkertijd leggen duidelijke beschrijvingen op de pagina's, ondersteund door humoristische illustraties aan kinderen het verschil uit tussen de letterlijke en figuurlijke betekenis van een gezegde of spreekwoord. Ouders, begeleiders of de kinderen zelf kunnen het verhaal (voor)lezen. Samen en/of individueel kan er geoefend worden in het werkboekje achterin het boek.


Drs. Melanie Modderman - van de Kerkhoff is in het dagelijks leven werkzaam als remedial teacher en copywriter. Tijdens haar werk kwam zij erachter dat kinderen vaak moeite hebben met de letterlijke en figuurlijke betekenis van woorden en zinnen. Juist bij spreekwoorden en gezegden wordt hier een beroep op gedaan. In haar eerste boek 'Mees op avontuur' voegt zij op unieke, speelse wijze een educatief aspect toe aan de spraakmakende inhoud van dit boek.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Melanie Modderman
Uitgever
MUD Company
ISBN
9789082014907
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99