MeerzichtbaarMeerImpactMeerOmzet

meer zichtbaarheid, meer impact, meer omzet

Prijs € 26,95

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Jeanet Bathoorn, Petra Iuliano

Paperback | April 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wilt u continue geldstromen, geld voor opleidingen en investeringen, maar daarnaast ook tijd en geld voor goede doelen én om die droomreis te maken? Het begint allemaal met de zichtbaarheid en impact van uw bedrijf. Dit boek laat zien hoe u op een slimme manier uw bedrijf inricht met de juiste online/offline verdienmodellen.Keuzes maken met de goede afwegingen waarbij niet alleen omzet van belang is, maar ook de tijd en energie die u in het model kunt of wilt stoppen. In dit boek vindt u een overzicht van 30 praktische verdienmodellen.Of u nu een offline of online verdienmodel kiest, de nodige impact bereikt u met online zichtbaarheid. De klant moet u en uw bedrijf eerst leren kennen en vertrouwen voordat u omzet scoort. Zichtbaar zijn kan tegenwoordig heel makkelijk met online tools en social media. Leer daarom van de slimme systemen om gericht en doeltreffend te communiceren naar uw ideale doelgroep.Petra IulianoPetra Iuliano, marketing mentor en sales coach, heeft ruim 20 jaar ervaring in de marketing en sales. Zij is eigenaar van Iuliano Intelligent Marketing en helpt hoogopgeleide ondernemers en zelfstandigen binnen 12 maanden hun omzet te verdubbelen via slimme verdienmodellen.Jeanet BathoornJeanet Bathoorn, social media expert, heeft al 4 boeken geschreven. Zij helpt zelfstandig- en MKB ondernemers online zichtbaar te worden met het unieke door haar ontwikkelde 5 stappenprogramma.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jeanet Bathoorn, Petra Iuliano
Uitgever
Boom Uitgevers Amsterdam
ISBN
9789462201392
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2016
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

Wilt u continue geldstromen, geld voor opleidingen en investeringen, maar daarnaast ook tijd en geld voor goede doelen én om die droomreis te maken? Het begint allemaal met de zichtbaarheid en impact van uw bedrijf. Dit boek laat zien hoe u op een slimme manier uw bedrijf inricht met de juiste online/offline verdienmodellen.

Keuzes maken met de goede afwegingen waarbij niet alleen omzet van belang is, maar ook de tijd en energie die u in het model kunt of wilt stoppen. In dit boek vindt u een overzicht van 30 praktische verdienmodellen.

Of u nu een offline of online verdienmodel kiest, de nodige impact bereikt u met online zichtbaarheid. De klant moet u en uw bedrijf eerst leren kennen en vertrouwen voordat u omzet scoort. Zichtbaar zijn kan tegenwoordig heel makkelijk met online tools en social media. Leer daarom van de slimme systemen om gericht en doeltreffend te communiceren naar uw ideale doelgroep.

Petra Iuliano
Petra Iuliano, marketing mentor en sales coach, heeft ruim 20 jaar ervaring in de marketing en sales. Zij is eigenaar van Iuliano Intelligent Marketing en helpt hoogopgeleide ondernemers en zelfstandigen binnen 12 maanden hun omzet te verdubbelen via slimme verdienmodellen.

Jeanet Bathoorn
Jeanet Bathoorn, social media expert, heeft al 4 boeken geschreven. Zij helpt zelfstandig- en MKB ondernemers online zichtbaar te worden met het unieke door haar ontwikkelde 5 stappenprogramma.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jeanet Bathoorn, Petra Iuliano
Uitgever
Boom Uitgevers Amsterdam
ISBN
9789462201392
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2016
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99