Meer zelfvertrouwen met de hulp van aartsengel Raphael

3 meditaties voor kinderen

Prijs € 4,99
Download direct dit luisterboek

Elisabeth Constantine

MP3 | Juli 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Aartsengel Raphael geeft hemelse geschenken die ons zelfverzekerd maken. Het bezoek aan de hemelse bioscoop toont dat we zeker succes zullen hebben in het leven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Elisabeth Constantine
Voorgelezen door
Edith Hagenaar
Uitgever
Palaysia
ISBN
9789492412140
Formaat
MP3
Publicatiedatum
Juli 2016
Bestandsgrootte
86 MB
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Elisabeth Constantine, de Oostenrijkse engelendame, maakte drie meditatie luisterboeken voor kinderen: Makkelijker leren met de hulp van Aartsengel Michael, Meer zelfvertrouwen met de hulp van Aartsengel Raphael en Beter inslapen met de hulp van Aartsengel Chamuel.

Meer zelfvertrouwen
Het liefdevolle, groene licht van aartsengel Raphael heeft een helende werking op jouw hele wezen. Met de hulp van Raphael worden je zelfvertrouwen en het geloof in je eigen kunnen versterkt en bevorderd. We reizen we naar het Woud der Harten en ontdekken daar de toverharten, die ons zelfvertrouwen geven.

Tijdens deze engelenreis krijgen we van aartsengel Raphael hemelse geschenken, die ons zelfverzekerd maken. Het bezoek aan de hemelse bioscoop laat ons zien dat we zeker succes zullen hebben in het leven.
Geschikt voor kinderen van circa 3 tot 16 jaar

Speciaal voor deze luisterboeken componeerde de bekende harpiste Janne-Minke Nijp in totaal 9 muziekstukken die tijdens de meditatie te horen zijn. De muziek, 3 stukken per luisterboek, is echter ook apart op opgenomen en is ideaal voor tijdens het leren of het maken van huiswerk (Michael), bij het inslapen (Chamuel) of bij het spelen of bij yoga (Raphael).

Het liefdevolle, groene licht van aartsengel Raphael heeft een helende werking op jouw hele wezen. Met de hulp van Raphael worden je zelfvertrouwen en het geloof in je eigen kunnen versterkt en bevorderd. De drie meditaties worden ondersteund door zachte muziek, die de helingskracht van de innerlijke reizen versterkt. De muziek is apart te beluisteren en ideaal als je na de meditaties nog specifieke visualisaties, of yoga wilt doen.

Inhoud
1. Inleiding
2. Reis naar het woud der harten - We reizen we naar het Woud der Harten en ontdekken daar de toverharten, die ons zelfvertrouwen geven.
3. De wonderbaarlijke engelengarderobe - Tijdens deze engelenreis krijgen we van aartsengel Raphael hemelse geschenken, die ons zelfverzekerd maken.
4. Een bezoek aan de hemelse bioscoop - Het bezoek aan de hemelse bioscoop laat ons zien dat we zeker succes zullen hebben in het leven.
5. Forest of hearts
6. Confidence
7. Inner me

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Elisabeth Constantine
Voorgelezen door
Edith Hagenaar
Uitgever
Palaysia
ISBN
9789492412140
Formaat
MP3
Publicatiedatum
Juli 2016
Categorie
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99