Meer sjans met Frans

nederfranse taalanekdotes, missers en uitglijders en hoe het wél moet

Prijs € 12,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Marion Everink

Hardback | Juli 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Meer sjans met Frans! verscheen voor het eerst in 2007 en is inmiddels een begrip voor vele Nederlanders (en Vlamingen!) die Frankrijk en het Frans een warm hart toedragen. In deze geheel herziene uitgave neemt de auteur je mee op een leerzame en vooral amusante reis door de Franse taal. Zo kom je te weten dat un ordiphone niet ordinair is en dat une opération escargot niets met de Franse gastronomie te maken heeft. En dat je vous met een duidelijke v moet uitspreken, wil je je Franse gesprekspartner niet voor gek uitschelden. Ook zul je meer van het zogenaamde franglais begrijpen, dat wil zeggen Engels à la française. En na lezing van dit boek kun je gegarandeerd meepraten over la crise économique en le changement climatique. Met uitgebreide woorden-index!Marion Everink (1961) woont met man en kinderen al vele jaren in Frankrijk. Ze schrijft en vertaalt. Van haar hand verschenen ook Da's nou Frans!, Luister eens Frans (audio-boek) en Ratjetoe. Bezoek ook: www.marioneverink.euDe pers over Meer sjans met Frans!: 'Zelfs de Nederlander met een degelijke basiskennis Frans kan er iets van opsteken! Ideaal voor mee op reis' (Leven in Frankrijk)' ... aanbevolen lectuur voor francofiele reizigers en (toekomstige) leraren Frans.' (Romaneske)' ... herkenbaar voor de betere Fransspreker of voor wie dat nog eens hoopt te worden.' (Leeuwarder Courant)

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marion Everink
Uitgever
Scriptum
ISBN
9789055940479
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Meer sjans met Frans! verscheen voor het eerst in 2007 en is inmiddels een begrip voor vele Nederlanders (en Vlamingen!) die Frankrijk en het Frans een warm hart toedragen. In deze geheel herziene uitgave neemt de auteur je mee op een leerzame en vooral amusante reis door de Franse taal. Zo kom je te weten dat un ordiphone niet ordinair is en dat une opération escargot niets met de Franse gastronomie te maken heeft. En dat je vous met een duidelijke v moet uitspreken, wil je je Franse gesprekspartner niet voor gek uitschelden. Ook zul je meer van het zogenaamde franglais begrijpen, dat wil zeggen Engels à la française. En na lezing van dit boek kun je gegarandeerd meepraten over la crise économique en le changement climatique. Met uitgebreide woorden-index!
Marion Everink (1961) woont met man en kinderen al vele jaren in Frankrijk. Ze schrijft en vertaalt. Van haar hand verschenen ook Da's nou Frans!, Luister eens Frans (audio-boek) en Ratjetoe. Bezoek ook: www.marioneverink.eu

De pers over Meer sjans met Frans!:
'Zelfs de Nederlander met een degelijke basiskennis Frans kan er iets van opsteken! Ideaal voor mee op reis' (Leven in Frankrijk)
' ... aanbevolen lectuur voor francofiele reizigers en (toekomstige) leraren Frans.' (Romaneske)
' ... herkenbaar voor de betere Fransspreker of voor wie dat nog eens hoopt te worden.' (Leeuwarder Courant)

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marion Everink
Uitgever
Scriptum
ISBN
9789055940479
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99