Meer dan mannelijk (e-Book)

Prijs € 7,49
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Marion Bloem

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De verteller van Meer dan mannelijk raakt op jonge leeftijd gebiologeerd door de acht jaar oudere Etna. Zij is een Amsterdamse met Italiaanse ouders, en de vriendin van zijn neef. Etna doet de seksualiteit in hem ontwaken en ontpopt zich al direct als de liefde van zijn leven. Hij is totaal door haar geobsedeerd en geen van de vrouwen met wie hij in de loop van zijn leven de meest gepassioneerde affaires beleeft, kan zich met haar meten. Van Etna heeft hij het belang van erotiek geleerd. Ook in zijn carrière als acteur is hij de belichaming van seksualiteit. Maar op zijn vijftigste komt zijn mannelijkheid door prostaatkanker zwaar onder druk te staan. De verteller wordt geconfronteerd met pijnlijke vragen: wat is de betekenis van een seksueel leven als het niet meer mogelijk is om van seks te genieten? In Meer dan mannelijk schrijft Marion Bloem op een wervelende, meeslepende manier over een man die ten onder dreigt te gaan aan zijn eigen begeerte. Het is een overdonderende en tegelijk intieme roman over lust, het grote verlangen, oneindige liefde en de vernietigende kracht daarvan.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marion Bloem
Uitgever
De Arbeiderspers
ISBN
9789029594486
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2014
Bestandsgrootte
1148757 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
335

Beschrijving

De verteller van Meer dan mannelijk raakt op jonge leeftijd gebiologeerd door de acht jaar oudere Etna. Zij is een Amsterdamse met Italiaanse ouders, en de vriendin van zijn neef.

Etna doet de seksualiteit in hem ontwaken en ontpopt zich al direct als de liefde van zijn leven. Hij is totaal door haar geobsedeerd en geen van de vrouwen met wie hij in de loop van zijn leven de meest gepassioneerde affaires beleeft, kan zich met haar meten. Van Etna heeft hij het belang van erotiek geleerd. Ook in zijn carrière als acteur is hij de belichaming van seksualiteit.

Maar op zijn vijftigste komt zijn mannelijkheid door prostaatkanker zwaar onder druk te staan. De verteller wordt geconfronteerd met pijnlijke vragen: wat is de betekenis van een seksueel leven als het niet meer mogelijk is om van seks te genieten?

In Meer dan mannelijk schrijft Marion Bloem op een wervelende, meeslepende manier over een man die ten onder dreigt te gaan aan zijn eigen begeerte. Het is een overdonderende en tegelijk intieme roman over lust, het grote verlangen, oneindige liefde en de vernietigende kracht daarvan.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marion Bloem
Uitgever
De Arbeiderspers
ISBN
9789029594486
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2014
Bestandsgrootte
1148757 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
335

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99