Medisch A B C voor de hond

verzorging, gezondheid, voortplanting, eerste hulp bij ongevallen en nog veel meer

Prijs € 7,95

Uitverkocht

Paperback | Januari 1998 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Geheel vernieuwde herdruk!!! Recente informatie, heel veel nieuwe foto's en dikker!!!Dit boek had ook Eerste Hulp Bij Honden Ongelukken kunnen heten. Er staan heel veel nuttige tips en weetjes in die eigenlijk iedere hondenbezitter zou moeten kennen. Met als uitgangspunt voorkomen is beter dan genezen komen tal van ‘ongelukjes’ in en om huis aan de orde, die met weinig moeite en geld uw hond bespaard kunnen blijven. Er wordt uitgebreid stilgestaan bij veel voorkomende parasieten en vaccinaties voor de verschillende hondenziekten. Het tweede deel van dit boek is een soort gezondheids-ABC. Van allergie tot zonnesteek, alle voorkomende ziektes of ongelukken worden beschreven en advies hoe te handelen staat vermeld. Het boek is samengesteld in samenwerking met deskundigen en dierenartsen en is bedoeld om hondeneigenaren een basiskennis te geven over medische onderwerpen. Het geeft inzicht in bepaalde klachten of symptomen die uw hond kan hebben. Het laatste hoofdstuk gaat in op bepaalde technieken die je dient toe te passen bij wondverzorging, medicijnen toedienen of transport. Dit boek moet je als verantwoord hondenbezitter gewoon in huis hebben!

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Welzo Media Productions bv
ISBN
9789058210050
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 1998
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
64

Beschrijving

Geheel vernieuwde herdruk!!! Recente informatie, heel veel nieuwe foto's en dikker!!!

Dit boek had ook Eerste Hulp Bij Honden Ongelukken kunnen heten. Er staan heel veel nuttige tips en weetjes in die eigenlijk iedere hondenbezitter zou moeten kennen. Met als uitgangspunt voorkomen is beter dan genezen komen tal van ‘ongelukjes’ in en om huis aan de orde, die met weinig moeite en geld uw hond bespaard kunnen blijven. Er wordt uitgebreid stilgestaan bij veel voorkomende parasieten en vaccinaties voor de verschillende hondenziekten.
Het tweede deel van dit boek is een soort gezondheids-ABC. Van allergie tot zonnesteek, alle voorkomende ziektes of ongelukken worden beschreven en advies hoe te handelen staat vermeld. Het boek is samengesteld in samenwerking met deskundigen en dierenartsen en is bedoeld om hondeneigenaren een basiskennis te geven over medische onderwerpen. Het geeft inzicht in bepaalde klachten of symptomen die uw hond kan hebben. Het laatste hoofdstuk gaat in op bepaalde technieken die je dient toe te passen bij wondverzorging, medicijnen toedienen of transport.

Dit boek moet je als verantwoord hondenbezitter gewoon in huis hebben!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Welzo Media Productions bv
ISBN
9789058210050
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 1998
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
64

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99