Measurement-Driven Simulation of Complex Engineering Systems

Prijs € 32,95

Tijdelijk niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Arnoud Visser

Paperback | Mei 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Uitgebreid onderzoek naar systemen voor rekeningrijden dat ten grondslag lag aan het verbeteren van betrouwbaarheid van commerciële systemen hiervoorIn westerse landen zorgt de snelle toename van het verkeer rond economische centra voor steeds grotere problemen. Rekeningrijden is een maatregel die deze toename kan afremmen. Measurement-Driven Simulation of Complex Engineering Systems is een uitgebreid onderzoek naar systemen voor rekeningrijden uitgevoerd door de Universiteit van Amsterdam (UvA). Deze combinatie van praktijk- en simulatieonderzoek droeg in belangrijke mate bij aan het verbeteren van de betrouwbaarheid van commerciële systemen voor rekeningrijden.Rekeningrijden, met andere woorden betalen voor het werkelijke gebruik van de weg, is al toegepast op verschillende plekken in de wereld. Het dwingt mensen om op zoek te gaan naar alternatieven voor hun reis met de auto. Een effectieve maatregel beinvloedt het gedrag van mensen, met de daarbij behorende sociale gevolgen, wat de emotionele discussies binnen de politiek kan verklaren. Met de sociale gevolgen in het achterhoofd, hoort het bij de publieke verantwoordelijkheid van de academische gemeenschap om de ontwikkelingen binnen een project als `Rekening Rijden’ kritisch te volgen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Arnoud Visser
Uitgever
AUP Wetenschappelijk
ISBN
9789056295004
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2009
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Engelstalig
Aantal Pagina's
144

Beschrijving

Uitgebreid onderzoek naar systemen voor rekeningrijden dat ten grondslag lag aan het verbeteren van betrouwbaarheid van commerciële systemen hiervoor

In westerse landen zorgt de snelle toename van het verkeer rond economische centra voor steeds grotere problemen. Rekeningrijden is een maatregel die deze toename kan afremmen. Measurement-Driven Simulation of Complex Engineering Systems is een uitgebreid onderzoek naar systemen voor rekeningrijden uitgevoerd door de Universiteit van Amsterdam (UvA). Deze combinatie van praktijk- en simulatieonderzoek droeg in belangrijke mate bij aan het verbeteren van de betrouwbaarheid van commerciële systemen voor rekeningrijden.

Rekeningrijden, met andere woorden betalen voor het werkelijke gebruik van de weg, is al toegepast op verschillende plekken in de wereld. Het dwingt mensen om op zoek te gaan naar alternatieven voor hun reis met de auto. Een effectieve maatregel beinvloedt het gedrag van mensen, met de daarbij behorende sociale gevolgen, wat de emotionele discussies binnen de politiek kan verklaren. Met de sociale gevolgen in het achterhoofd, hoort het bij de publieke verantwoordelijkheid van de academische gemeenschap om de ontwikkelingen binnen een project als `Rekening Rijden’ kritisch te volgen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Arnoud Visser
Uitgever
AUP Wetenschappelijk
ISBN
9789056295004
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2009
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Engelstalig
Aantal Pagina's
144

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99