MBA in één dag - Management Classics

inzicht en advies van de belangrijkste managementgoeroes De complete box met 10 luister-cd's

Prijs € 74,00

Uitverkocht

Ben Tiggelaar

Juli 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

MBA in één dag - Management Classics CD-BoxAuteur en presentator Ben TiggelaarDeze 10 luister-cd's uit de MBA in één dag CD-Box zijn een waardevolle opfrisser voor uw kennis van de belangrijkste managementideeën. Inzicht en advies van de belangrijkste managementgoeroes: inspiratie gegarandeerd! Hoe zat het ook alweer met de vijf krachten van Porter? En wat waren ook alweer de zeven eigenschappen van effectieve leiders volgens Covey? De MBA in één dag CD-Box biedt een uniek en actueel overzicht van de belangrijkste managementtheorieën vol met ideeën, advies en inspiratie.Auteur en presentator Ben Tiggelaar heeft ruim 8 meter managementboeken teruggebracht tot 10 compacte luister-cd's gebundeld in een luxe box. Op elke cd bespreekt Tiggelaar de belangrijkste ideeën van een goeroe in circa 50 minuten.Ideaal voor die momenten waarop u uw tijd nuttiger zou willen besteden, zoals in de file. Op iedere cd is bovendien (naast het luistergedeelte) een bestand met de integrale tekst opgenomen.Deze MBA in één dag - Management Classics CD-Box is de volledig nieuwe, herziene versie van de bestsellerreeks 'Management Classics' uit 2003. Nieuwe boeken, nieuwe artikelen, nieuwe interviews zijn gelezen, vergeleken, besproken en samengevat.Ben Tiggelaar behandelt de volgende ideeën:1. De ideeën van Michael Porter over Strategie2. De ideeën van Stephen Covey over Leiderschap3. De ideeën van Philip Kotler over Marketing4. De ideeën van Michael Hammer over Reorganiseren5. De ideeën van Peter Drucker over Management6. De ideeën van Kaplan & Norton over de Balanced Scorecard7. De ideeën van Robert Quinn over Leiderschap8. De ideeën van Eli Goldratt over Management9. De ideeën van Tom Peters over Ondernemerschap10. De ideeën van Henry Mintzberg over ManagementDe pers over Ben Tiggelaars luister-cd's:"Ben Tiggelaar zet de essentie van de ideeën uitstekend neer in gewone-mensen-taal (..). Warm aanbevolen."De Volkskrant"De audio-cd's van Tiggelaar doen precies wat ze beloven (..). Een uurtje in de file kan zo worden veranderd in een interessant lesuurtje."Management Team"In een klein uurtje is de luisteraar helemaal op de hoogte van de inhoud van een paar boeken."Managementscope "Een geweldig idee. Terwijl je in zo'n ellendige file staat, vijzel je je kennis op. Voor je op de zaak bent ben je weer helemaal bij."Tijdschrift voor Marketing"Stap voor stap legt Tiggelaar uit waar Porter zeker 3 boeken voor nodig heeft (..). Een aanrader."Intermediair"Met alle 'greatest hits' uit managementland heeft de serie alles in zich om goud te worden."TubantiaLuisteraars over Ben Tiggelaars luister-cd's:“Ben Tiggelaar weet op inspirerende wijze te vertellen en in mijn geval de file tijd aangenaam te maken. De 10 managementschrijvers zijn allen echte klassiekers.”“Ik heb met zeer veel plezier naar deze box geluisterd. Tiggelaar vertelt kort, krachtig en enthousiast de essentie van de ideeën van de besproken managementgoeroes.”

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ben Tiggelaar
Uitgever
Tyler Roland Press
ISBN
9789079445134
Bindwijze
Publicatiedatum
Juli 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

MBA in één dag - Management Classics CD-Box


Auteur en presentator Ben Tiggelaar


Deze 10 luister-cd's uit de MBA in één dag CD-Box zijn een waardevolle opfrisser voor uw kennis van de belangrijkste managementideeën. Inzicht en advies van de belangrijkste managementgoeroes: inspiratie gegarandeerd!

Hoe zat het ook alweer met de vijf krachten van Porter? En wat waren ook alweer de zeven eigenschappen van effectieve leiders volgens Covey?
De MBA in één dag CD-Box biedt een uniek en actueel overzicht van de belangrijkste managementtheorieën vol met ideeën, advies en inspiratie.

Auteur en presentator Ben Tiggelaar heeft ruim 8 meter managementboeken teruggebracht tot 10 compacte luister-cd's gebundeld in een luxe box. Op elke cd bespreekt Tiggelaar de belangrijkste ideeën van een goeroe in circa 50 minuten.
Ideaal voor die momenten waarop u uw tijd nuttiger zou willen besteden, zoals in de file. Op iedere cd is bovendien (naast het luistergedeelte) een bestand met de integrale tekst opgenomen.

Deze MBA in één dag - Management Classics CD-Box is de volledig nieuwe, herziene versie van de bestsellerreeks 'Management Classics' uit 2003. Nieuwe boeken, nieuwe artikelen, nieuwe interviews zijn gelezen, vergeleken, besproken en samengevat.

Ben Tiggelaar behandelt de volgende ideeën:

1. De ideeën van Michael Porter over Strategie
2. De ideeën van Stephen Covey over Leiderschap
3. De ideeën van Philip Kotler over Marketing
4. De ideeën van Michael Hammer over Reorganiseren
5. De ideeën van Peter Drucker over Management
6. De ideeën van Kaplan & Norton over de Balanced Scorecard
7. De ideeën van Robert Quinn over Leiderschap
8. De ideeën van Eli Goldratt over Management
9. De ideeën van Tom Peters over Ondernemerschap
10. De ideeën van Henry Mintzberg over Management


De pers over Ben Tiggelaars luister-cd's:

"Ben Tiggelaar zet de essentie van de ideeën uitstekend neer in gewone-mensen-taal (..). Warm aanbevolen."
De Volkskrant

"De audio-cd's van Tiggelaar doen precies wat ze beloven (..). Een uurtje in de file kan zo worden veranderd in een interessant lesuurtje."
Management Team

"In een klein uurtje is de luisteraar helemaal op de hoogte van de inhoud van een paar boeken."
Managementscope

"Een geweldig idee. Terwijl je in zo'n ellendige file staat, vijzel je je kennis op. Voor je op de zaak bent ben je weer helemaal bij."
Tijdschrift voor Marketing

"Stap voor stap legt Tiggelaar uit waar Porter zeker 3 boeken voor nodig heeft (..). Een aanrader."
Intermediair

"Met alle 'greatest hits' uit managementland heeft de serie alles in zich om goud te worden."
Tubantia

Luisteraars over Ben Tiggelaars luister-cd's:

“Ben Tiggelaar weet op inspirerende wijze te vertellen en in mijn geval de file tijd aangenaam te maken. De 10 managementschrijvers zijn allen echte klassiekers.”

“Ik heb met zeer veel plezier naar deze box geluisterd. Tiggelaar vertelt kort, krachtig en enthousiast de essentie van de ideeën van de besproken managementgoeroes.”

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ben Tiggelaar
Uitgever
Tyler Roland Press
ISBN
9789079445134
Bindwijze
Publicatiedatum
Juli 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99