Masterplan voeding, vitaminen, verjonging

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Paperback | Augustus 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

ISBN: 978-94-92530-00-4Titel: Voeding, vitaminen, verjongingAuteur: Life UnlimitedAantal pagina's: 144Recente ontwikkelingen in de voedingswetenschap wijzen allemaal in één richting: het verouderingsproces wordt aangejaagd door subtiele vitaminetekorten. Door de inname van deze voedingsstoffen te verhogen met voeding en voedingssupplementen, kun je belangrijke aspecten van de veroudering remmen en in bepaalde opzichten zelfs terugdraaien. De journalisten Pim Christiaans, Hanny Roskamp en Daan de Wit hebben topwetenschappers benaderd voor hun eet- & slikadviezen volgens de laatste stand van de wetenschap. Anti-aging arts Johan Bolhuis heeft een overzichtelijk schema gemaakt van lichamelijke symptomen die op kleine maar schadelijke vitaminetekorten kunnen wijzen. Uitgebreid aandacht voor vitaminerijke voeding, inclusief heerlijke recepten volgens het 'nederterrane dieet': Nederlandse voeding volgens de basisprincipes van het kerngezonde mediterrane dieet. Daan de Wit laat zien hoe je meer gezondheidswaarde uit je voeding kunt halen met een reeks slimme kook - en boodschappentips.In een interview vertelt de vrouwelijke anti-aging arts Jeannette Hessels (54) met welke lifestyle-maatregelen zij de tijd ergens rond haar 40ste heeft stil gezet (oordeel zelf aan de hand van onbewerkte foto's!). De 75-jarige kunstenares Marianne Grootenboer vertelt hoe zij leeft alsof ze eeuwig jong is.'Masterplan voeding, vitaminen, verjonging' is geen gewoon boek, maar het eerste nummer van Life Unlimited, een kwartaaluitgave met de diepgang van een boek en het lees- en kijkplezier van een magazine. Het is samengesteld door een team van schrijvers, journalisten en artsen die zijn gespecialiseerd in het onderwerp jong blijven en oud worden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
CocoBooks, Uitgeverij
ISBN
9789492530004
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Beschrijving

ISBN: 978-94-92530-00-4

Titel: Voeding, vitaminen, verjonging

Auteur: Life Unlimited

Aantal pagina's: 144



Recente ontwikkelingen in de voedingswetenschap wijzen allemaal in één richting: het verouderingsproces wordt aangejaagd door subtiele vitaminetekorten. Door de inname van deze voedingsstoffen te verhogen met voeding en voedingssupplementen, kun je belangrijke aspecten van de veroudering remmen en in bepaalde opzichten zelfs terugdraaien.

De journalisten Pim Christiaans, Hanny Roskamp en Daan de Wit hebben topwetenschappers benaderd voor hun eet- & slikadviezen volgens de laatste stand van de wetenschap. Anti-aging arts Johan Bolhuis heeft een overzichtelijk schema gemaakt van lichamelijke symptomen die op kleine maar schadelijke vitaminetekorten kunnen wijzen.

Uitgebreid aandacht voor vitaminerijke voeding, inclusief heerlijke recepten volgens het 'nederterrane dieet': Nederlandse voeding volgens de basisprincipes van het kerngezonde mediterrane dieet. Daan de Wit laat zien hoe je meer gezondheidswaarde uit je voeding kunt halen met een reeks slimme kook - en boodschappentips.

In een interview vertelt de vrouwelijke anti-aging arts Jeannette Hessels (54) met welke lifestyle-maatregelen zij de tijd ergens rond haar 40ste heeft stil gezet (oordeel zelf aan de hand van onbewerkte foto's!). De 75-jarige kunstenares Marianne Grootenboer vertelt hoe zij leeft alsof ze eeuwig jong is.

'Masterplan voeding, vitaminen, verjonging' is geen gewoon boek, maar het eerste nummer van Life Unlimited, een kwartaaluitgave met de diepgang van een boek en het lees- en kijkplezier van een magazine. Het is samengesteld door een team van schrijvers, journalisten en artsen die zijn gespecialiseerd in het onderwerp jong blijven en oud worden.


Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
CocoBooks, Uitgeverij
ISBN
9789492530004
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99