Masker van de dood

Prijs € 16,99

Uitverkocht

Ellis Peters

Paperback | September 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ellis Peters heeft het toneel van het, speurdersverhaal op een originele wijze geplaatst in een voor dit genre nog ongebruikelijk milieu. Tijdens opgravingen in Grieken land komt de archeoloog Bruce Algiond onder tragische en geheimzinnige omstandigheden om het leven. Voor zijn zoontje Crispin, die zijn vader op de fatale expeditie vergezelde, betekent dit dat hij terug wordt gezonden naar zijn moeder die hij zich nauwelijks meer kan herinneren en van wie zijn vader reeds lang gescheiden leefde. Dorothy Alinond kan echter met de vroegwijze, gesloten jongen die voor haar bijna een vreemde is, geen land bezeilen, en dit doet haar besluiten haar oude jeugdliefde, een zekere Evelyn Manville, als gouverneur van haar zoon in dienst te nemen. Deze Manville wint spoedig het vertrouwen van de jongen en krijgt langzamerhand een vermoeden van het vreselijk geheim dat deze tracht te verbergen. Ook wordt het hem spoedig duidelijk dat Crispin zich in levensgevaar bevindt. Als dan ook nog op zekere dag de beide assistenten van zijn vader gelijktijdig en schijnbaar toevallig bij hen, aankomen" ontwikkelen zich de gebeurtenissen naar een dramatische climax in een atmosfeer van steeds stijgende spanning. Een meesterlijke thriller die de aandacht tot het einde toe gevangen houdt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ellis Peters
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789031503254
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2008
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Ellis Peters heeft het toneel van het, speurdersverhaal op een originele wijze geplaatst in een voor dit genre nog ongebruikelijk milieu. Tijdens opgravingen in Grieken land komt de archeoloog Bruce Algiond onder tragische en geheimzinnige omstandigheden om het leven. Voor zijn zoontje Crispin, die zijn vader op de fatale expeditie vergezelde, betekent dit dat hij terug wordt gezonden naar zijn moeder die hij zich nauwelijks meer kan herinneren en van wie zijn vader reeds lang gescheiden leefde. Dorothy Alinond kan echter met de vroegwijze, gesloten jongen die voor haar bijna een vreemde is, geen land bezeilen, en dit doet haar besluiten haar oude jeugdliefde, een zekere Evelyn Manville, als gouverneur van haar zoon in dienst te nemen.
Deze Manville wint spoedig het vertrouwen van de jongen en krijgt langzamerhand een vermoeden van het vreselijk geheim dat deze tracht te verbergen. Ook wordt het hem spoedig duidelijk dat Crispin zich in levensgevaar bevindt. Als dan ook nog op zekere dag de beide assistenten van zijn vader gelijktijdig en schijnbaar toevallig bij hen, aankomen" ontwikkelen zich de gebeurtenissen naar een dramatische climax in een atmosfeer van steeds stijgende spanning. Een meesterlijke thriller die de aandacht tot het einde toe gevangen houdt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ellis Peters
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789031503254
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2008
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99