Mars

onze toekomst op de rode planeet

Prijs € 29,99

Uitverkocht

Leonard David

Hardback | November 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het is een onwerkelijke gedachte, maar volgens NASA is Mars een haalbare bestemming in de nabije toekomst. National Geographic neemt dit gegeven als uitgangspunt voor een spectaculaire tv-serie en dit boek. Door middel van indrukwekkende foto's genomen vanuit de aarde, de ruimte en op Mars, gedetailleerde kaarten en illustraties en de visie van vooraanstaande wetenschappers gaat National Geographic fast forward door de toekomst.Dit boek laat de wetenschap achter de missie zien en de uitdagingen die de dappere individuen die op Mars gaan landen voor hun kiezen gaan krijgen. Het combineert wetenschap, technologie, fotografie, kunst en storytelling zoals alleen National Geographic dat kan. Mars. Onze toekomst op de rode planeet neemt je mee op een spectaculaire visuele reis naar een plek die miljoenen kilometers ver weg ligt, en decennia in de toekomst. Leonard David is journalist en schrijft al meer dan vijftig jaar over uiteenlopende onderwerpen die met de ruimte te maken hebben. In 2010 won hij de National Space Club Press Award. Hij was hoofdredacteur van de National Space Society's Ad Astra en Space World magazines.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Leonard David
Uitgever
Fontaine Uitgevers
ISBN
9789059567290
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304

Beschrijving

Het is een onwerkelijke gedachte, maar volgens NASA is Mars een haalbare bestemming in de nabije toekomst. National Geographic neemt dit gegeven als uitgangspunt voor een spectaculaire tv-serie en dit boek. Door middel van indrukwekkende foto's genomen vanuit de aarde, de ruimte en op Mars, gedetailleerde kaarten en illustraties en de visie van vooraanstaande wetenschappers gaat National Geographic fast forward door de toekomst.

Dit boek laat de wetenschap achter de missie zien en de uitdagingen die de dappere individuen die op Mars gaan landen voor hun kiezen gaan krijgen. Het combineert wetenschap, technologie, fotografie, kunst en storytelling zoals alleen National Geographic dat kan. Mars. Onze toekomst op de rode planeet neemt je mee op een spectaculaire visuele reis naar een plek die miljoenen kilometers ver weg ligt, en decennia in de toekomst.

Leonard David is journalist en schrijft al meer dan vijftig jaar over uiteenlopende onderwerpen die met de ruimte te maken hebben. In 2010 won hij de National Space Club Press Award. Hij was hoofdredacteur van de National Space Society's Ad Astra en Space World magazines.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Leonard David
Uitgever
Fontaine Uitgevers
ISBN
9789059567290
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99