Marketing met ballen

de 9 bouwstenen voor jouw persoonlijke businessmodel

Prijs € 35,50

Niet beschikbaar

Rudy Moenaert, Henry Robben

Paperback | Maart 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een praktisch pleidooi voor marketing leiderschapMarketing met ballenDe negen gedragsprincipes voor meer lef en ondernemerschapMarketing - het bouwen van duurzame business - is een competentie, niet een (communicatie)afdeling. Iedereen is dus marketeer, want iedereen draagt bij tot het bouwen van duurzame business. Goede marketeers zijn ontdekkers, die met passie mogelijkheden zien waar anderen zich laten beperken door obstakels. Marketeers kunnen en moeten de architecten van de klantenprocessen zijn, en de belangrijke beslissingen daarbij, maar de praktijk laat een heel ander beeld zien. Marketing is niet langer leidend.Het roer moet dus om. Marketing met ballen pleit voor een leidende rol voor marketing. Marketeers moeten weer ballen krijgen. Dit boek omschrijft de bouwstenen van de leiderschapsstijl van succesvolle marketeers. Het laat aan de hand van 9 gedragsprincipes, zoals authenticiteit en verbeelding, zien hoe marketeers weer lef en ondernemerschap krijgen. Want dat is nodig, naast de basiskenmerken van marketing, creativiteit en analyse. Rudy Moenaert is hoogleraar strategische marketing aan TIAS School for Business and Society en de Technische Universiteit Eindhoven. Het is zijn doel om op wetenschap gebaseerde kennis te ontwikkelen die relevant is voor de business community. Moenaert heeft diverse boeken op zijn naam staan.Henry Robben is hoogleraar marketing aan de Nyenrode Business Universiteit. Hij houdt zich in het bijzonder bezig met strategische marketing, innovatiemanagement en productontwikkeling. Over deze onderwerpen en meer publiceert en spreekt hij regelmatig.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rudy Moenaert, Henry Robben
Uitgever
Adfo Books
ISBN
9789492196149
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2016
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Een praktisch pleidooi voor marketing leiderschap

Marketing met ballen
De negen gedragsprincipes voor meer lef en ondernemerschap

Marketing - het bouwen van duurzame business - is een competentie, niet een (communicatie)afdeling. Iedereen is dus marketeer, want iedereen draagt bij tot het bouwen van duurzame business. Goede marketeers zijn ontdekkers, die met passie mogelijkheden zien waar anderen zich laten beperken door obstakels. Marketeers kunnen en moeten de architecten van de klantenprocessen zijn, en de belangrijke beslissingen daarbij, maar de praktijk laat een heel ander beeld zien. Marketing is niet langer leidend.

Het roer moet dus om. Marketing met ballen pleit voor een leidende rol voor marketing. Marketeers moeten weer ballen krijgen. Dit boek omschrijft de bouwstenen van de leiderschapsstijl van succesvolle marketeers. Het laat aan de hand van 9 gedragsprincipes, zoals authenticiteit en verbeelding, zien hoe marketeers weer lef en ondernemerschap krijgen. Want dat is nodig, naast de basiskenmerken van marketing, creativiteit en analyse.

Rudy Moenaert is hoogleraar strategische marketing aan TIAS School for Business and Society en de Technische Universiteit Eindhoven. Het is zijn doel om op wetenschap gebaseerde kennis te ontwikkelen die relevant is voor de business community. Moenaert heeft diverse boeken op zijn naam staan.

Henry Robben is hoogleraar marketing aan de Nyenrode Business Universiteit. Hij houdt zich in het bijzonder bezig met strategische marketing, innovatiemanagement en productontwikkeling. Over deze onderwerpen en meer publiceert en spreekt hij regelmatig.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rudy Moenaert, Henry Robben
Uitgever
Adfo Books
ISBN
9789492196149
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2016
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99