Mannenleed

een crisisroman

Prijs € 17,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Per Oostrum

Paperback | November 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Mannenleed, een crisisroman'Spiritualiteit is hot! Steeds vaker weten hard werkende mensen tijd te maken om de hei op te gaan en elkaars energie te voelen, de zweethut te delen of met paarden te fluisteren. Je lijkt er niet aan te ontkomen ...Ook Mark Speelman, de antiheld van 'Mannenleed', kan er niet langer meer omheen. Niet dat hij op zoek is naar iets anders, iets hogers. Sterker nog, alles wat je niet kunt vastpakken is al zweverig, is hem geleerd. Maar zijn omgeving helpt hem een handje. Iedereen heeft wel een suggestie. En langzaam maar zeker dringt het tot Mark door dat de wereld aan het veranderen is. Het moderne bestaan is niet langer een aaneenschakeling van oorzaak en gevolg, een wereld van loon naar werken. Diegenen met het beste verhaal, de grootste bek, de slimste aanpak krijgen 'de grootste aardbeien'.Meer en meer mensen lijken ervan overtuigd te zijn, dat de wereld 'één grote catalogus' is waaruit je maar je bestelling hoeft te plaatsen om je dromen te verwezenlijken. Maar wat hij ook probeert, het brengt Mark verder van het doel af dat hij zich lang geleden voor ogen gesteld had. Is hij dan de enige voor wie de universele wet van de aantrekkingskracht niet opgaat?'Eten, bidden, beminnen' voor mannenPer Oostrum begon met schrijven op de middelbare school. Wie niet? Serieus werd het toen hij over zijn grote passie, popmuziek, begon te publiceren in verschillende tijdschriften. 'Mannenleed, een crisisroman' is zijn eerste fictieve werk. Hij werkt als zelfstandig adviseur op het vlak van het onderkennen en beheersbaar maken van risico's en het realiseren van organisatieveranderingen. Per is getrouwd, heeft twee zonen en woont in Wassenaar.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Per Oostrum
Uitgever
Nobelman, Uitgeverij
ISBN
9789081715102
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Beschrijving

'Mannenleed, een crisisroman'

Spiritualiteit is hot! Steeds vaker weten hard werkende mensen tijd te maken om de hei op te gaan en elkaars energie te voelen, de zweethut te delen of met paarden te fluisteren. Je lijkt er niet aan te ontkomen ...
Ook Mark Speelman, de antiheld van 'Mannenleed', kan er niet langer meer omheen. Niet dat hij op zoek is naar iets anders, iets hogers. Sterker nog, alles wat je niet kunt vastpakken is al zweverig, is hem geleerd. Maar zijn omgeving helpt hem een handje. Iedereen heeft wel een suggestie. En langzaam maar zeker dringt het tot Mark door dat de wereld aan het veranderen is. Het moderne bestaan is niet langer een aaneenschakeling van oorzaak en gevolg, een wereld van loon naar werken. Diegenen met het beste verhaal, de grootste bek, de slimste aanpak krijgen 'de grootste aardbeien'.
Meer en meer mensen lijken ervan overtuigd te zijn, dat de wereld 'één grote catalogus' is waaruit je maar je bestelling hoeft te plaatsen om je dromen te verwezenlijken. Maar wat hij ook probeert, het brengt Mark verder van het doel af dat hij zich lang geleden voor ogen gesteld had. Is hij dan de enige voor wie de universele wet van de aantrekkingskracht niet opgaat?

'Eten, bidden, beminnen' voor mannen


Per Oostrum begon met schrijven op de middelbare school. Wie niet? Serieus werd het toen hij over zijn grote passie, popmuziek, begon te publiceren in verschillende tijdschriften. 'Mannenleed, een crisisroman' is zijn eerste fictieve werk. Hij werkt als zelfstandig adviseur op het vlak van het onderkennen en beheersbaar maken van risico's en het realiseren van organisatieveranderingen. Per is getrouwd, heeft twee zonen en woont in Wassenaar.


Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Per Oostrum
Uitgever
Nobelman, Uitgeverij
ISBN
9789081715102
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99