Manager van Alles

middenmanagement in de kinderopvang

Prijs € 14,90

Uitverkocht

B. van de Grift

Paperback | Oktober 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Om te kunnen begrijpen wat de functie van het middenmanagement in de kinderopvang inhoudt, is het nodig de functie te definiëren. Wat is een middenmanager, wat doet ze en wanneer is de functie effectief? In Manager van Alles worden deze vragen voor het eerst in de geschiedenis van de kinderopvang uitvoerig behandeld.De vestigingsmanager, locatiemanager, hoofd- of centrummanager in een kinderopvangonderneming vervult de middenmanager de meest integrale functie die er bestaat. Het is de plek in de organisatie waar de klanten tevreden worden gemaakt, waar kinderen worden opgevoed tot zelfstandige volwassenen en waar de winst- en verliesrekening ontstaat.Middenmanagement is leuk en uitdagend werk, maar de functie is zwaar belast, vooral door snel opeenvolgende veranderingen. Bovendien is ruim driekwart van mening dat de functie onvoldoende gewaardeerd wordt. Hoog tijd om de balans op te maken.In dit boek komen vele aspecten van het middenmanagement in de kinderopvang aan de orde: de organisatie, de inhoud, de bedrijfsvoering, de functie en de rol. Er wordt veel verwezen naar onderzoek dat speciaal voor dit boek onder het middenmanagement in de kinderopvang is uitgevoerd. Ieder hoofdstuk behandelt één aspect, beschrijft een herkenbare situatie, voorzien van een theoretisch kader en de visie van de auteur.Middenmanagers vinden steun in dit boek, doordat zij hun eigen praktijk herkennen en theoretische kaders aangereikt krijgen. Ook het hoger management mag over de schouder van het middenmanagement meekijken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
B. van de Grift
Uitgever
SWP
ISBN
9789066659575
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2008
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
93

Beschrijving

Om te kunnen begrijpen wat de functie van het middenmanagement in de kinderopvang inhoudt, is het nodig de functie te definiëren. Wat is een middenmanager, wat doet ze en wanneer is de functie effectief? In Manager van Alles worden deze vragen voor het eerst in de geschiedenis van de kinderopvang uitvoerig behandeld.
De vestigingsmanager, locatiemanager, hoofd- of centrummanager in een kinderopvangonderneming vervult de middenmanager de meest integrale functie die er bestaat. Het is de plek in de organisatie waar de klanten tevreden worden gemaakt, waar kinderen worden opgevoed tot zelfstandige volwassenen en waar de winst- en verliesrekening ontstaat.
Middenmanagement is leuk en uitdagend werk, maar de functie is zwaar belast, vooral door snel opeenvolgende veranderingen. Bovendien is ruim driekwart van mening dat de functie onvoldoende gewaardeerd wordt. Hoog tijd om de balans op te maken.

In dit boek komen vele aspecten van het middenmanagement in de kinderopvang aan de orde: de organisatie, de inhoud, de bedrijfsvoering, de functie en de rol. Er wordt veel verwezen naar onderzoek dat speciaal voor dit boek onder het middenmanagement in de kinderopvang is uitgevoerd. Ieder hoofdstuk behandelt één aspect, beschrijft een herkenbare situatie, voorzien van een theoretisch kader en de visie van de auteur.
Middenmanagers vinden steun in dit boek, doordat zij hun eigen praktijk herkennen en theoretische kaders aangereikt krijgen. Ook het hoger management mag over de schouder van het middenmanagement meekijken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
B. van de Grift
Uitgever
SWP
ISBN
9789066659575
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2008
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
93

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99