Managementvaardigheden voor projectleiders

Prijs € 42,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Cees Rosman, Jan Verhaar

Paperback | Maart 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deze volledig herziene, vijfde druk van Managementvaardigheden voor projectleiders behandelt alle aspecten die betrekking hebben op samenwerking en communicatie binnen projecten. Centraal staat het perspectief van de projectleider die samen met zijn team werkt aan het realiseren van projectresultaten.Managementvaardigheden voor projectleiders bestaat uit drie delen. In deel I worden leiderschap en leidinggeven vanuit een theoretische benadering beschreven. Deel II gaat over de projectleider in zijn dagelijkse praktijk. In dit hoofdstuk komen teamontwikkeling, probleemhantering, communicatie en persoonlijk leiderschap aan de orde. Alle thema's worden op een praktische wijze gepresenteerd, waar nodig voorafgegaan door een korte theoretische of beschouwende inleiding. In deel III staat de persoonlijke effectiviteit van de projectleider, zijn persoonlijkheid, zijn functioneren en eigen (professionele) ontwikkeling centraal.In deze vijfde druk zijn een aantal onderwerpen anders en logischer gerangschikt en wordt aandacht besteed aan een aantal actuele thema's en instrumenten, die de projectleider helpen in zijn dagelijkse praktijk. Bij dit boek hoort ook een website, www.managementvaardighedenvoorprojectleiders.nl, met daarop allerlei ondersteunend (les- en toets-)materiaal en de testen uit de vorige druk. Dit boek over managementvaardigheden voor projectleiders is niet alleen geschikt voor gebruik binnen het hoger onderwijs, maar ook een aanrader voor een ieder die in de praktijk te maken krijgen met het leidinggeven aan projecten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Cees Rosman, Jan Verhaar
Uitgever
Boom
ISBN
9789058758439
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
336

Beschrijving

Deze volledig herziene, vijfde druk van Managementvaardigheden voor projectleiders behandelt alle aspecten die betrekking hebben op samenwerking en communicatie binnen projecten. Centraal staat het perspectief van de projectleider die samen met zijn team werkt aan het realiseren van projectresultaten.

Managementvaardigheden voor projectleiders bestaat uit drie delen. In deel I worden leiderschap en leidinggeven vanuit een theoretische benadering beschreven. Deel II gaat over de projectleider in zijn dagelijkse praktijk. In dit hoofdstuk komen teamontwikkeling, probleemhantering, communicatie en persoonlijk leiderschap aan de orde. Alle thema's worden op een praktische wijze gepresenteerd, waar nodig voorafgegaan door een korte theoretische of beschouwende inleiding. In deel III staat de persoonlijke effectiviteit van de projectleider, zijn persoonlijkheid, zijn functioneren en eigen (professionele) ontwikkeling centraal.

In deze vijfde druk zijn een aantal onderwerpen anders en logischer gerangschikt en wordt aandacht besteed aan een aantal actuele thema's en instrumenten, die de projectleider helpen in zijn dagelijkse praktijk.

Bij dit boek hoort ook een website, www.managementvaardighedenvoorprojectleiders.nl, met daarop allerlei ondersteunend (les- en toets-)materiaal en de testen uit de vorige druk.

Dit boek over managementvaardigheden voor projectleiders is niet alleen geschikt voor gebruik binnen het hoger onderwijs, maar ook een aanrader voor een ieder die in de praktijk te maken krijgen met het leidinggeven aan projecten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Cees Rosman, Jan Verhaar
Uitgever
Boom
ISBN
9789058758439
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
336

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99