Managementvaardigheden

theorie en praktijk

Prijs € 68,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Fons Koopmans, Suzan Bosch

Paperback | April 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Managementvaardigheden bereidt je goed voor op het werken als manager of leidinggevende. Het boek maakt de belangrijkste managementvaardigheden toegankelijk en praktisch bruikbaar, én helpt je je eigen vaardigheden te trainen en verbeteren.Waarom kiezen voor Managementvaardigheden?*bereidt je voor op het werken als manager/leidinggevende;*uitstekend geschikt voor zelfstudie;*volop (online) oefenmogelijkheden.Het boek is opgebouwd rondom de driedeling zelfmanagement, management van medewerkers en managen van groepen. Managementvaardigheden geeft je een goede theoretische basis van belangrijke professionele en managementvaardigheden. Met de vele oefeningen die in het boek staan kun je bovendien uitgebreid aan je eigen managementvaardigheden werken. Zo kun je je goed voorbereiden op een loopbaan als manager. De oefeningen kun je zowel individueel als in groepsverband doen. Het boek is heel toegankelijk geschreven, ook voor eerstejaars studenten.In deze derde editie van Managementvaardigheden zijn alle casussen geactualiseerd en het boek is rijk geïllustreerd met beeldmateriaal. Managementvaardigheden is ook verkrijgbaar als e-book.Online ondersteuningOp de ondersteunende website www.managementvaardigheden.noordhoff.nl vind jeoefentoetsen met feedback en studieadvies, en materialen als zelftests en checklists.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Fons Koopmans, Suzan Bosch
Uitgever
Noordhoff Uitgevers
ISBN
9789001873066
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Managementvaardigheden bereidt je goed voor op het werken als manager of leidinggevende. Het boek maakt de belangrijkste managementvaardigheden toegankelijk en praktisch bruikbaar, én helpt je je eigen vaardigheden te trainen en verbeteren.

Waarom kiezen voor Managementvaardigheden?

*bereidt je voor op het werken als manager/leidinggevende;
*uitstekend geschikt voor zelfstudie;
*volop (online) oefenmogelijkheden.

Het boek is opgebouwd rondom de driedeling zelfmanagement, management van medewerkers en managen van groepen. Managementvaardigheden geeft je een goede theoretische basis van belangrijke professionele en managementvaardigheden. Met de vele oefeningen die in het boek staan kun je bovendien uitgebreid aan je eigen managementvaardigheden werken. Zo kun je je goed voorbereiden op een loopbaan als manager. De oefeningen kun je zowel individueel als in groepsverband doen. Het boek is heel toegankelijk geschreven, ook voor eerstejaars studenten.

In deze derde editie van Managementvaardigheden zijn alle casussen geactualiseerd en het boek is rijk geïllustreerd met beeldmateriaal. Managementvaardigheden is ook verkrijgbaar als e-book.

Online ondersteuning

Op de ondersteunende website www.managementvaardigheden.noordhoff.nl vind je
oefentoetsen met feedback en studieadvies, en materialen als zelftests en checklists.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Fons Koopmans, Suzan Bosch
Uitgever
Noordhoff Uitgevers
ISBN
9789001873066
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99