XBRL voor accountants (e-Book)

de werking en invloed van XBRL op de dagelijkse accountantspraktijk

Prijs € 45,50

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

J. Jacobs

EPUB met digitaal watermerk | December 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Accountancy nieuwsmemo 3XBRL voor accountantsDeze uitgave in de Accountancynieuws memoreeks biedt accountants en andere geïnteresseerden een heIdere en compacte introductie in eXtensible Business Reporting Language of kortweg XBRL. Er is op zijn minst één goede reden waarom een accountant XBRL niet kan negeren. De Nederlandse overheid vindt XBRL namelijk zo belangrijk dat vanaf 1 januari 2007 alle ondernemingen in Nederland hun elektronische formulieren voor de belasting, de jaarrekening en statistiekopgaven in de vorm van XBRL mogen aanleveren bij de instanties die daar over gaan. En juist deze rapportages zijn het dagelijkse werkgebied van de tienduizenden accountants die kleine, middelgrote en grote ondernemingen meehelpen te voldoen aan hun administratieve verplichtingen naar de overheid.Deze uitgave kwam tot stand in samenwerking met het NTP. Het NTP is onderdeel van het kabinetsstreven om te komen tot een verlaging met 25% van de administratieve lasten voor ondernemers. Het NTP is een gezamenlijk project van de Ministeries van Justitie en Financiën en is in 2004 opgestart met als doelstelling de uitvraagprocessen van de Kamers van Koophandel (KvK], Belastingdienst en het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) te vergemakkelijken. Dit makkelijker maken van financiële informatiestromen realiseert het NTP door gebruik te maken van XBRL.Jan Jacobs is - samen met Wilko Stronks - oprichter en directeur van Reeleezee. Deze organisatie levert op internet gebaseerde software met tantskantoren. Vanuit deze praktijkervaringen tisch perspectief, maar vooral een praktisch RL in de accountantspraktijk.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
J. Jacobs
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.
ISBN
9789013078114
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2012
Bestandsgrootte
819160 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
100

Beschrijving

Accountancy nieuws
memo 3
XBRL voor accountants
Deze uitgave in de Accountancynieuws memoreeks biedt accountants en andere geïnteresseerden een heIdere en compacte introductie in eXtensible Business Reporting Language of kortweg XBRL. Er is op zijn minst één goede reden waarom een accountant XBRL niet kan negeren. De Nederlandse overheid vindt XBRL namelijk zo belangrijk dat vanaf 1 januari 2007 alle ondernemingen in Nederland hun elektronische formulieren voor de belasting, de jaarrekening en statistiekopgaven in de vorm van XBRL mogen aanleveren bij de instanties die daar over gaan. En juist deze rapportages zijn het dagelijkse werkgebied van de tienduizenden accountants die kleine, middelgrote en grote ondernemingen meehelpen te voldoen aan hun administratieve verplichtingen naar de overheid.
Deze uitgave kwam tot stand in samenwerking met het NTP. Het NTP is onderdeel van het kabinetsstreven om te komen tot een verlaging met 25% van de administratieve lasten voor ondernemers. Het NTP is een gezamenlijk project van de Ministeries van Justitie en Financiën en is in 2004 opgestart met als doelstelling de uitvraagprocessen van de Kamers van Koophandel (KvK], Belastingdienst en het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) te vergemakkelijken. Dit makkelijker maken van financiële informatiestromen realiseert het NTP door gebruik te maken van XBRL.
Jan Jacobs is - samen met Wilko Stronks - oprichter en directeur van Reeleezee. Deze organisatie levert op internet gebaseerde software met tantskantoren. Vanuit deze praktijkervaringen tisch perspectief, maar vooral een praktisch RL in de accountantspraktijk.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
J. Jacobs
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.
ISBN
9789013078114
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2012
Bestandsgrootte
819160 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
100

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99